- 11,318
- 1,595
- 113
Tebrikler @Shooter34
Tabi yaAnlıyorsun basketten![]()
Maimi demek alt demek alt demek maimi demek gurursuz takım ama şunu diyim tüm maçlarına bak 3. Per her zaman çok sayı çıkar ekmek baya yedim 🤣🤣Ulan miami sana 2 defa alt aldım 2side won artık ölsemde gam yemem oh intikam alındı.
Ben başaramadım sen başarda dağıt arkadaşlara son adımda lose olma.boo sanss🧿🧿Ulan miami sana 2 defa alt aldım 2side won artık ölsemde gam yemem oh intikam alındı.
Ajahahhhjsjs sAnlıyorsun basketten![]()
Hadi len ordan 5 snde 3 hücum yaptı adamlar ahahahO takim alt takimi zaten gff
Şans dost bu son çeyrek atarlar dedim dep maçı salmadi iyi olduUlan miami sana 2 defa alt aldım 2side won artık ölsemde gam yemem oh intikam alındı.
Ama atamiyorlar sorun orda hcgHadi len ordan 5 snde 3 hücum yaptı adamlar ahahah
valla makıne gibiydilerHadi len ordan 5 snde 3 hücum yaptı adamlar ahahah
Bulaşık makinesi amavalla makıne gibiydiler
Uzman görüşMaimi demek alt demek alt demek maimi demek gurursuz takım ama şunu diyim tüm maçlarına bak 3. Per her zaman çok sayı çıkar ekmek baya yedim 🤣🤣
Yaz ligi komple altBeyler yaz liginde milwaki clippers oynayan izleyen var mı alt olur mu ilk per?
bunlar ikinci yarı açılıyorlarBeyler yaz liginde milwaki clippers oynayan izleyen var mı alt olur mu ilk per?
bi kere izledım biperine alt oynamıstım paşalar gibi gelmişti ama bugun naparlar hıc bılmıyorumBeyler yaz liginda milwaki clippers oynayan izleyen var mı alt olur mu ilk per?
Wiliwuke kolsuzdur 15 atamaz bile ragatca 45 alt verBeyler yaz liginde milwaki clippers oynayan izleyen var mı alt olur mu ilk per?
Brooklyn maçına bak bı çeyrek alt olmazmiBeyler yaz liginde milwaki clippers oynayan izleyen var mı alt olur mu ilk per?