Gelecek kanka gelirse bı paran nasip olsun artık 🤣🤣🤣Bak aramayacak faul yapacak 6 fark ile yenilecek bende patates olacam
Gelecek kanka gelirse bı paran nasip olsun artık 🤣🤣🤣Bak aramayacak faul yapacak 6 fark ile yenilecek bende patates olacam
La yok bı durFaul yapacak 2/2 atarsa kamiller lose
Ne paran aq hayatım sikilmiş sanki ben sana hiç para atmamışım gibi bu ne demek şimdi ?Gelecek kanka gelirse bı paran nasip olsun artık 🤣🤣🤣
4Aq atamamışsın 3 lüğü kalmış 5 sn salak herifler ne diye faul yapıyorsunuz ta aq
Tamam kank sakinn destursuz gibi arkadaşta belli kiNe paran aq hayatım sikilmiş sanki ben sana hiç para atmamışım gibi bu ne demek şimdi ?
2 snaıye fark 6 mola alıyor kuran çarpsın bunlara oynanmazOrospu çocukları
Yaşandı3 lük deneyecek atamayacak ve bitecek ta amq 6,5 bastırmadı 5,5 alabildim
Sakin ol lan sakin ne zaman attın sen bana para herkesin hayatı sikilmis bı senin değil önce bı konusmani düzelt amk falan gerek yok böyle şeylere surda makara yapıp takılıyoruz ağzını bozma ben konudan sana para atmisimdir da sen bana atmamissindir paran pulun senin olsun gardaş inşallah toparlarsin kendiniNe paran aq hayatım sikilmiş sanki ben sana hiç para atmamışım gibi bu ne demek şimdi ?
iyi bari kurtardıysanNeyse lac kurtardı götü
Yine 44,5 üst ve ms 2 son sn 3 lüğü aq yatıyorum sikecem kumarını