Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Shooter34 / Kasa 1500 Hedef 2-3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,148
33,536
113
Sakin ol lan sakin ne zaman attın sen bana para herkesin hayatı sikilmis bı senin değil önce bı konusmani düzelt amk falan gerek yok böyle şeylere surda makara yapıp takılıyoruz ağzını bozma ben konudan sana para atmisimdir da sen bana atmamissindir paran pulun senin olsun gardaş inşallah toparlarsin kendini
Kardeşim Dm ssleri atayım mı 4 kere para göndermişim sana dekont ta atabilirim ve seni severim ne atar gider yapıyorsun canım sıkkın kaybetmişim hayırdır ya ?

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,854
3,812
113
Kardeşim Dm ssleri atayım mı 4 kere para göndermişim sana dekont ta atabilirim ve seni severim ne atar gider yapıyorsun canım sıkkın kaybetmişim hayırdır ya ?
Bende seni severim bilirsin daha bu zamana kadar sana ağzımı bir defa bozmamisimdir ne olursa olsun savunurumda seni her türlü makarayi da yaparız ama amk falan olmuyor kanka sevmem ben o işi daha sana bir defa ağzımı bozmamisimdir ben şu forumda daha kimseye ağzımdan kötü bir laf çıkmamıştır

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,148
33,536
113
Bende seni severim bilirsin daha bu zamana kadar sana ağzımı bir defa bozmamisimdir ne olursa olsun savunurumda seni her türlü makarayi da yaparız ama amk falan olmuyor kanka sevmem ben o işi daha sana bir defa ağzımı bozmamisimdir ben şu forumda daha kimseye ağzımdan kötü bir laf çıkmamıştır
Gerginim kırdık birbirimizi uzatmayalım lütfen brocan hadi iyi sabahlar

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,602
13,490
113
Neyse lac kurtardı götü
Yine 44,5 üst ve ms 2 son sn 3 lüğü aq yatıyorum sikecem kumarını
Hayatımızı dikti dediğin gibi..gözler bitti ömür gitti maddi maneviyat çoktu...,,yat uyu kardeşim..bu sinirle zaten balıklama yatağa uzanilip uyunur anca...bu illete beni alistiran dost dediğimiz arkadaslarin kulaklarini çok cinlatiyorum
..dost olsalardı bu illette bulaştırmaz uzak tutardı..nereden bulastik bu kumar pisliğine... ,hala akillanmiyoruz diyorum sürekli kendi kendime..
neyse gardasim yat uyu dinlen güzelce,,görüşmek dileğiyle ...

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
43,773
15,774
113
Dost para kaybetmiş olur böyle şeyler hepimizin tansiyonu çıkıyor kayıp yaşanınca biriniz altıdan alin gerwk yok birbirinizi kirmaya

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,378
3,920
113
Dostlar az önceki roll başarısız oldu ama ben yine kendi çapımda yolumu buldum tten sallama bir kupon yaptım discountu bastım sizin için gelirse beğenenlerden 3 kişiye 150 atalım önceki roll başarısızdı takip edenler darılmasın beğenenlerden rastgele seçelim eğer roll başarılı olsaydı takip edenlere toplu gönderim yapıcaktım şimdi 10 kişiye göndermeyeceğim için beğenenlerden seçicem.

Maçı salladım bu arada.

Ekli dosyalar

Hamzaxaslan

Kendini Tanıtamamış Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,149
13,861
113
Dostlar az önceki roll başarısız oldu ama ben yine kendi çapımda yolumu buldum tten sallama bir kupon yaptım discountu bastım sizin için gelirse beğenenlerden 3 kişiye 150 atalım önceki roll başarısızdı takip edenler darılmasın beğenenlerden rastgele seçelim eğer roll başarılı olsaydı takip edenlere toplu gönderim yapıcaktım şimdi 10 kişiye göndermeyeceğim için beğenenlerden seçicem.

Maçı salladım bu arada.
tebrikler usta

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,854
3,812
113
Gerginim kırdık birbirimizi uzatmayalım lütfen brocan hadi iyi sabahlar
Gardasim sen alınganlık yaptın ben sana kızmadım sadece kullandığın bir iki kelime zoruma gitti ben işin makarasindayim seni sevdiğimi de çok çok iyi bilirsin eğer kalbini kıracak birşey dediysem kusuruma bakma özür dilerim kardeşim ama inan bana makara yaptım senden hiç beklemedigim bir tepki aldım o üzdü beni gerçekten sorun yok canın sağolsun

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,433
4,589
113

Maçı salladım bu arada.
Tebrikler

JanValjaN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,951
13,234
113

Maçı salladım bu arada.
Bol şans kanka

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,854
3,812
113

Maçı salladım bu arada.
Hadi inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...