- 28,148
- 13,794
- 113
16-12
DdddUlan bandajlı çocuk gelirse senin sayende Amerikada olsaydım sana bir waffle ısmarlardım
6 sayıyı o mu attı ddUlan bandajlı çocuk gelirse senin sayende Amerikada olsaydım sana bir waffle ısmarlardım
eyvallah kesene bereketHamza Lamine ve Tom baştan beri vardınız gelirse size gönderim olucak fazla beğeni olsaydı beğenenlerden seçicektim zaten 5 kişi beğenmiş bari size atalım.
21-14Bandajlı çocuk yine 3 attı aslanım ya
Bak bı takip ettik on fark attın ..farkını unutmaHamza Lamine ve Tom baştan beri vardınız gelirse size gönderim olucak fazla beğeni olsaydı beğenenlerden seçicektim zaten 5 kişi beğenmiş bari size atalım.
Güneşin doğması iki bekliyirdun...konudaki cenabet kimse uyumuş,,ondan geldi kuponun..TepriklerBandajlı çocuk yine 3 attı aslanım ya
Sağolasın dostum şansın bol olsun insallah her zamanHamza Lamine ve Tom baştan beri vardınız gelirse size gönderim olucak fazla beğeni olsaydı beğenenlerden seçicektim zaten 5 kişi beğenmiş bari size atalım.
Geçen günden beri kazanamadık hiçbir roll de bari bu zirvede kalsın dost..Güneşin doğması iki bekliyirdun...konudaki cenabet kimse uyumuş,,ondan geldi kuponun..Teprikler