Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Shooter34 / Kasa 1k Hedef 3 5k-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,378
3,920
113
Ben çok kez eşlik ettim ama yaprak kımıldamadı yine de bir şey demedim teşekkür ediyorum yinede brocan şansın daim ola.
Kanka sen hep sonradan geliyorsun sana da bol şanslar ayrıca rollcü seçince benim rolü takip edenlerden başta kişileri toplayıp diğer roll başarılı olursa onlara dağıtıyorum geçen yaptık 7 kişiye ulaştık.

Aktas25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,210
3,554
113
@dost özelleri naptın bu arada iyi geliyor özeller yakaladın umarım..
Dost onu sorma ya hiç birini alamadık varya 3 günüdür telefon fatura ödeyemedim diye kısıtlama geldi ne araama ne mesaj geliyor smdi iste roll takip ediyoruz ki fatura ödeyelim

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,378
3,920
113
Bugün 2500 oran geldi ben oynamadım dün de Brezilya 500 oran kaçırdım
@parsens kazanırsa ateşliyor sağolsun onun dışında kötüyüz ama şükürler olsun aç açık değiliz
Ya bak sana yemin ediyorum şu özellerde sana terso gelince üzülüyorum bu özeller sana niye bu kadar ters geliyor bir türlü çözemedim kurşun mu döktürsek ne yapsak..

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,016
51,005
113
5 oldu yapma etme eyleme krize girerim aw

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,134
33,525
113
Kanka sen hep sonradan geliyorsun sana da bol şanslar ayrıca rollcü seçince benim rolü takip edenlerden başta kişileri toplayıp diğer roll başarılı olursa onlara dağıtıyorum geçen yaptık 7 kişiye ulaştık.
Önemli değil ben para için kimsenin gönlünü kırmam zaten hiç isyan etmişliğim yok liste yaparken dahi kendimi eklemem bol şanslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...