- 41,764
- 33,062
- 113
Seç seç patlamalara doymadım bide senden deneyelim şansı freebet alıp betcooldan 🤣🤣 umarım gelir brokekeNormalde acımam basarım da tersodayız bu gelirse kârı atacağım 2200ü. başarılı olursa rollcü seçerim.
Seç seç patlamalara doymadım bide senden deneyelim şansı freebet alıp betcooldan 🤣🤣 umarım gelir brokekeNormalde acımam basarım da tersodayız bu gelirse kârı atacağım 2200ü. başarılı olursa rollcü seçerim.
Muhtemelen 1 kişi olur. Geçen yaptık böyle sen de vardın listede sanırım baya kişiye dağıttık 6 7 kişiye1 kisi mi olcak dost rollcu
Haydi bol şans bakalım dost..Seç seç patlamalara doymadım bide senden deneyelim şansı freebet alıp betcooldan 🤣🤣 umarım gelir brokeke
Getirelim şunu öncelikle broHaydi bol şans bakalım dost..
Dost var bu rollde agamSeç seç patlamalara doymadım bide senden deneyelim şansı freebet alıp betcooldan 🤣🤣 umarım gelir brokeke
Vardım da ben alamadım o listeden istw dost 😊Muhtemelen 1 kişi olur. Geçen yaptık böyle sen de vardın listede sanırım baya kişiye dağıttık 6 7 kişiye
Nasıl alamadın lisedeydin broVardım da ben alamadım o listeden istw dost 😊
Bıdakine sanada şans veririz dost dedin geldik bizde😊Muhtemelen 1 kişi olur. Geçen yaptık böyle sen de vardın listede sanırım baya kişiye dağıttık 6 7 kişiye
Ha sen ha ben gram üzülmem fark yaratmaz gelsin yeterki seviliyorsun brocanDost var bu rollde agam
Biraz sakin geçmeliBaşlar başlamaz 1 0