- 73,990
- 39,281
- 113
Tebrikler Kral
Kac kisi yazalim cunku arada gidip gelenler oldu dostSen takip edenlerin listesini yapıp buraya at dost herkes gelsin iftar bitince son adım yapalım güzel bir dağıtım yaparız
1 dkKac kisi yazalim cunku arada gidip gelenler oldu dost
8x 250 yaparızKac kisi yazalim cunku arada gidip gelenler oldu dost
Tamamdir yaziyorum ben buraya olanlari8x 250 yaparız
Helal sana be Ben takip etmedim de harbi helal olsun yani bu şekilde 8 çarpı 2508x 250 yaparız
2.adımda iftardaydım ama kalabalıksa yazma hakka girmeyelim ilk adımı tek takip edebildimTamamdir yaziyorum ben buraya olanlari
Varsın sen dost2.adımda iftardaydım ama kalabalıksa yazma hakka girmeyelim ilk adımı tek takip edebildim
eyv kral bol şansVarsın sen dost
Varsın sen dost
Bu şekilde dağıtmamın sebebi normalde bu forum olmasa roll açma durumu olmasa bu maçlara oynamayacaktım bu hepimizin şansı diye düşünüp elimden geleni yapıyorum dost tek yiyen tek ölür..Helal sana be Ben takip etmedim de harbi helal olsun yani bu şekilde 8 çarpı 250
ben harranlıyım ağam
Işin gücün rast gitsin KralBu şekilde dağıtmamın sebebi normalde bu forum olmasa roll açma durumu olmasa bu maçlara oynamayacaktım bu hepimizin şansı diye düşünüp elimden geleni yapıyorum dost tek yiyen tek ölür..
Tüm kasaya atma Bence yine de sen bilirsinSon adımda tüm kasayı atmayacağım dağıtımı her türlü yapacağım gelirse ne âlâ tabi..
gelsin ya 2 adıma degsinSon adımda tüm kasayı atmayacağım dağıtımı her türlü yapacağım gelirse ne âlâ tabi..
Tamamdır dost liste kalsın böyle geldiklerinde son adım yapar finişleriz..@AllanSaintMaximin
@Gannicus
@delaciox
@JanValjaN
@TATAR RAMAZAN
Toplam 6 kisi ilk adimdan beri takip edenler benle beraber. @Shooter34 . Gözümden kaçırdığım varsa bakabilirsin dost.
Tamamdir bende bir markete inecem gelirim bendeTamamdır dost liste kalsın böyle geldiklerinde son adım yapar finişleriz..