- 29,681
- 16,511
- 113
Ne bir dolandiricisi 10 tane dolandırıcısi var onun 🤣Metinim senin bir dolandırıcı varya formu carpan cagır gelsin buraya 😂😂
Çarptıklarını iyi tanır
Ne bir dolandiricisi 10 tane dolandırıcısi var onun 🤣Metinim senin bir dolandırıcı varya formu carpan cagır gelsin buraya 😂😂
Çarptıklarını iyi tanır
Borcun ödemen kadarını çek devam etDostlar kasamız 5k bölelim mi yoksa bir adım daha hepsini mi vuralım yoksa kafi mi bilemedim..
Dostlar kasamız 5k bölelim mi yoksa bir adım daha hepsini mi vuralım yoksa kafi mi bilemedim..
içinden nasıl geçiosa kankaDostlar kasamız 5k bölelim mi yoksa bir adım daha hepsini mi vuralım yoksa kafi mi bilemedim..
Kafana göre yap Kimse karışmasınDostlar kasamız 5k bölelim mi yoksa bir adım daha hepsini mi vuralım yoksa kafi mi bilemedim..
Bence yeterli çekip 2yle devam edersin şahsi fikrimDostlar kasamız 5k bölelim mi yoksa bir adım daha hepsini mi vuralım yoksa kafi mi bilemedim..
Kafana göreDostlar kasamız 5k bölelim mi yoksa bir adım daha hepsini mi vuralım yoksa kafi mi bilemedim..
lan metoAha geldı ulan çağırmayın dedık😀😀😀😜
Dost zaten vurgun yaptım bu keyfekeder kasası öyleli yaniBorcun ödemen kadarını çek devam et
Laz var ya o muhabbet bosverlan meto
Ozaman dm puhahahDost zaten vurgun yaptım bu keyfekeder kasası öyleli yani
sabah dan sonra bi daha mı volta attın kankaDost zaten vurgun yaptım bu keyfekeder kasası öyleli yani
oha aktifti demek ki aktif dolandırıcıymısLaz var ya o muhabbet bosver
Vurgun yaptın bizi niye bu kadar yordun😄😄Dost zaten vurgun yaptım bu keyfekeder kasası öyleli yani
Kimmiş o dolandırıcı yaNeyse bu yazdıkalrımzı okuyor şuan kuduruyo şerefsiz dolandırıcı köpek 😂😂
İçim yağları eridi beee
Neyse bu yazdıkalrımzı okuyor şuan kuduruyo şerefsiz dolandırıcı köpek 😂😂
İçim yağları eridi beee
tamamdır kanka@JanValjaN yanına 5 kişi al dmde buluşalım dost bir adım daha yapsam kaybetsem bana koymayacak ama dostlara ulaşamamak koyar..