- 73,285
- 38,914
- 113
Kesene bereket@JanValjaN yanına 5 kişi al dmde buluşalım dost bir adım daha yapsam kaybetsem bana koymayacak ama dostlara ulaşamamak koyar..
Kesene bereket@JanValjaN yanına 5 kişi al dmde buluşalım dost bir adım daha yapsam kaybetsem bana koymayacak ama dostlara ulaşamamak koyar..
Kesene bereket hocam kâr cebe yakışır@JanValjaN yanına 5 kişi al dmde buluşalım dost bir adım daha yapsam kaybetsem bana koymayacak ama dostlara ulaşamamak koyar..
Tebrikler kesene bereket dostum@JanValjaN yanına 5 kişi al dmde buluşalım dost bir adım daha yapsam kaybetsem bana koymayacak ama dostlara ulaşamamak koyar..
Kesene bereket reıs@JanValjaN yanına 5 kişi al dmde buluşalım dost bir adım daha yapsam kaybetsem bana koymayacak ama dostlara ulaşamamak koyar..
@JanValjaN yanına 5 kişi al dmde buluşalım dost bir adım daha yapsam kaybetsem bana koymayacak ama dostlara ulaşamamak koyar..
Aynen devamı geldi dost..sabah dan sonra bi daha mı volta attın kanka
iyi iyi devam kankaAynen devamı geldi dost..
Dost kayıp yazsa moraller bozulacak kâfi diyelimNe güzel ilerliyorduk
Elwndikee ne oldu şimdi
Yine bi roll açarsın 2 daha 5 yapar bu ekip 😂Aynen devamı geldi dost..
Nokta aynen bu sefer Temelli Moraller gidecek doğruDost kayıp yazsa moraller bozulacak kâfi diyelim![]()
Elwndik
Sanirim 8 kisi vardi 2 imiz lose hfgfhani nerde 5 kişi
Sen ben o biz siz onlaree ne oldu şimdi