- 21,759
- 3,486
- 113
Listeyi hazırlamıştım ben dost@ahmetc10 tebrikler dost ortalığın mnakoydun alev alevsin listeyi hazırla..
Listeyi hazırlamıştım ben dost@ahmetc10 tebrikler dost ortalığın mnakoydun alev alevsin listeyi hazırla..
Liste budur
Dedimya dost her dalda var@ahmetc10 tebrikler dost ortalığın mnakoydun alev alevsin listeyi hazırla..
Sen hazırla dost@Shooter34 knka sen karar ver ona göre hareket edelim
@Shooter34 liste buymuş knka nasil yapiyim?Liste budur
Roll senin dost bence sen Karar ver@Shooter34 knka sen karar ver ona göre hareket edelim
.@ahmetc10 rollü açsın @karagalak a öncelik verirsinn dost hiç ulaşamadığım 2 kişi.
Bana hiç ulaşmadin dost@ahmetc10 rollü açsın @karagalak a öncelik verirsinn dost hiç ulaşamadığım 2 kişi.
Bu listeye 200er atsın sayı çok çıkartma yapmayalım bol şans herkese.
AdammBu listeye 200er atsın sayı çok çıkartma yapmayalım bol şans herkese.
@Shooter34 kendi hakkını da listedeki arkadaşlara verilmesini istedi. 200 şer tl atılacak. Listedeki bi kişiye atiyim dağıtımı yapsın? Kim yapmak ister?Bu listeye 200er atsın sayı çok çıkartma yapmayalım bol şans herkese.
Liste doğru değil mi?
Kesene Bereket dostBu listeye 200er atsın sayı çok çıkartma yapmayalım bol şans herkese.
Bro sen dağıt istersen ama 1 kişi eksik mi sanki@Shooter34 kendi hakkını da listedeki arkadaşlara verilmesini istedi. 200 şer tl atılacak. Listedeki bi kişiye atiyim dağıtımı yapsın? Kim yapmak ister?