- 43,416
- 7,837
- 113
Tüm ödüller gönderildi kankam @Shooter34
@ahmetc10 sen dağıt bro
Teşekkür ederim gönderi AhmedimTüm ödüller gönderildi kankam @Shooter34
Yalan konusuyorum oylemı ben uzatmadan hala bol şans v.s dıyorum yalan konuşan sensın be kardeşim. Bana bıdaha yalanla ılgılı bısey deme he yalanı sevmem bak bakalım yalan konusan kım üste cıkarsın ama sen şimdi yine@ahmetc10 rollü açsın @karagalak a öncelik verirsinn dost hiç ulaşamadığım 2 kişi.

Ödül dağıttık dost..@Shooter34 reis ödülmü rollmü
Birdaha rollerime gelme eyvallah.Daha alıntılama beni bol şans
Ulan Ahmeti görmedim öncelik oydu sonra değiştirdim her rollde bir tane rezil insan çıkıyor o da sensin bugün. yazma birdaha bana birşey.Yalan konusuyorum oylemı ben uzatmadan hala bol şans v.s dıyorum yalan konuşan sensın be kardeşim. Bana bıdaha yalanla ılgılı bısey deme he yalanı sevmem bak bakalım yalan konusan kım üste cıkarsın ama sen şimdi yineEkli dosyayı görüntüle 816411
Ya aslan kardeşim bak anlamıyorsun son kez dıyım allah kıtap ıcın belkı özür dilersin. 4 KİŞİ TAKIP ETTİK. SENDE DEDINKI 3 KISIYE DAHA ONCE ULASTIM AHMETE ULASMADIM. YAHU 4 KISIDEN BIRI BENIM AHMETI CIKINCA 3 KISI KALDIK. SENDE DEDINKI 3 KISIYE ULASTIM AHA BAK KENDI MESAJIN OKU YAHU OKU. BENDE SORDUM SANA BANA NEZAMAN ULAŞTIN DİYE HANİ 4 KİŞİ YA LİSTE O AN 3 KISIYE ULAŞTIM DEDİN KENDIN YUKARDA ŸZYOR BOL ŞANSSS KAZAN SEN HEP BENIM GOZUM YOKBro neye alınıyorsun takip edenlerde 3 kişiye daha önce net paylaşımlar yaptım kalan kişilerden de Ahmete 2 gün önce söz verdim ve daha önce hiç ulaşamamıştım. Ve onunla paylaştım bu şekilde tavır yapıyorsan birdaha katılma dost.
Ben o 3 kişiye daha önce ulaştım dedim o yüzden ulaşmadığım Ahmete bakiye attım birader sen iyi misin? Hem sana hesap mı vereceğim konuyu kapatYa aslan kardeşim bak anlamıyorsun son kez dıyım allah kıtap ıcın belkı özür dilersin. 4 KİŞİ TAKIP ETTİK. SENDE DEDINKI 3 KISIYE DAHA ONCE ULASTIM AHMETE ULASMADIM. YAHU 4 KISIDEN BIRI BENIM AHMETI CIKINCA 3 KISI KALDIK. SENDE DEDINKI 3 KISIYE ULASTIM AHA BAK KENDI MESAJIN OKU YAHU OKU. BENDE SORDUM SANA BANA NEZAMAN ULAŞTIN DİYE HANİ 4 KİŞİ YA LİSTE O AN 3 KISIYE ULAŞTIM DEDİN KENDIN YUKARDA ŸZYOR BOL ŞANSSS KAZAN SEN HEP BENIM GOZUM YOK
Yahu o 3 kişiden biri benim işte zaten bana nezaman ulaşton diye metak ettim sana sordum ondan sonra sen bi hallere girdin be kardeşim ortada bsey yok soru sordum sen terslendinBen o 3 kişiye daha önce ulaştım dedim o yüzden ulaşmadığım Ahmete bakiye attım birader sen iyi misin? Hem sana hesap mı vereceğim konuyu kapat
Sana ulaşmadım zaten ulaştım diyem kim bu sana son mesajım.Yahu o 3 kişiden biri benim işte zaten bana nezaman ulaşton diye metak ettim sana sordum ondan sonra sen bi hallere girdin be kardeşim ortada bsey yok soru sordum sen terslendin
Bol şans dost ben kaçtımKasa 190 hedef 3 adim shooter veya ahmetin ulaşamadığı 1 kişiye ulaşırım
Ben o 3 kişiye daha önce ulaştım dedim o yüzden ulaşmadığım Ahmete bakiye attım birader sen iyi misin? Hem sana hesap mı vereceğim konuyu kapat
Kral benimle oyunmu oynuyosun. ? 2 dk once kendın yazdın ya 3 kişiye ulaştım daha önce diye? O 3 kişiden biri bendim listedeki cidden makaramı yapıyosun bana anlamadımSana ulaşmadım zaten ulaştım diyem kim bu sana son mesajım.
Bol sansKasa 190 hedef 3 adim shooter veya ahmetin ulaşamadığı 1 kişiye ulaşırım
Geldi kank şarj 1Tüm ödüller gönderildi kankam @Shooter34
Kazancın daim olsun reis 🔐Ana roll yan roll hepsi won. Kilit dost. @Daimon