- 4,378
- 3,920
- 113
Ulan az önce matematiğimiz yüzünden battık discountu 1k yaptık geldik son paramız başarılı olursak rollcü seçeriz bol şans..
Bol şansUlan az önce matematiğimiz yüzünden battık discountu 1k yaptık geldik son paramız başarılı olursak rollcü seçeriz bol şans..
Yap bu seferUlan az önce matematiğimiz yüzünden battık discountu 1k yaptık geldik son paramız başarılı olursak rollcü seçeriz bol şans..
Bol şansUlan az önce matematiğimiz yüzünden battık discountu 1k yaptık geldik son paramız başarılı olursak rollcü seçeriz bol şans..
Eşek gibi Litvanya almadık bunları son per 48 49 çıkmaz sandım meğer 38 39muşYap bu sefer
Kanka orda tuzağa düştün biraz bende öyle sandımEşek gibi Litvanya almadık bunları son per 48 49 çıkmaz sandım meğer 38 39muş
Bilgim yok kanka yatırıma ek spin frebeete yaz istersenYüzde elli freebet veren nereler var roys marit betcool hariç
Arap Bahreyn maçına bak kankaMaç yok yav
Bol sans dost bu sefer olsunUlan az önce matematiğimiz yüzünden battık discountu 1k yaptık geldik son paramız başarılı olursak rollcü seçeriz bol şans..
Aslında Brezilya voleybol ilk per alır ve 45.5 alt süperArap Bahreyn maçına bak kanka
Sürpriz oran alınmaz mı 2.ceyrek Bahreyn alırAslında Brezilya voleybol ilk per alır ve 45.5 alt süper
Vay aq 3 attıSürpriz oran alınmaz mı 2.ceyrek Bahreyn alır
Oda mantıkiAslında Brezilya voleybol ilk per alır ve 45.5 alt süper
Sakat o maç dostSürpriz oran alınmaz mı 2.ceyrek Bahreyn alır
Evet o yüzden sürpriz dedimSakat o maç dost
Bak bence sanki japonya kafaya oynar 21 atar Brezilya kazanır diyorumEvet o yüzden sürpriz dedim
Gir o zaman kankaBak bence sanki japonya kafaya oynar 21 atar Brezilya kazanır diyorum
Icinden gectiyse yapistir dost yoksa pisman olursunBak bence sanki japonya kafaya oynar 21 atar Brezilya kazanır diyorum