- 4,378
- 3,920
- 113
Dostlar merhaba 663tl kasamız var hedefimiz yok başarılı olursak paylaşım yapacağım bol şanslar..
Kimseyi dolandırmadım dün sana da atıyordum kabul etmedin herkesin parasını ödedim küfür etmeyi bırakO Rus bu evladı kupon at getirmeyelim
Nasil kabul etmediKimseyi dolandırmadım dün sana da atıyordum kabul etmedin herkesin parasını ödedim küfür etmeyi bırak
Dün roll kazandı dmye aldım kabul etmedi gelip sövüp duruyor.Nasil kabul etmedi
Ihtiyaci varken atmamissin atmamissin sonunda adamda para olunca herhalde dmye almissindir kanitsiz inanmamDün roll kazandı dmye aldım kabul etmedi gelip sövüp duruyor.
Mesele para değil, ana bacı sovmusum grup kurmuşum milleti gruba almışım iftirasını attığı için haram ettimBi bitmedi şu aranızdaki para muhabbeti kimin kime ne vereceği varsa verdin bir daha da aranızda alışveriş yapmayın brocanlar
Neyse uzatmaya gerek yok alikefal olan olmuşMesele para değil, ana bacı sovmusum grup kurmuşum milleti gruba almışım iftirasını attığı için haram ettim
Ana bacı sen sövmedin üstüme saldığın kişilerden biri sövdü lafları neren ile anlıyorsun yazsana buraya iban istedim atmadın hakkım helal değil dedin demedin mi istemedin atmak için uğraştım kabul etmedin hala neden sataşıyorsun?Mesele para değil, ana bacı sovmusum grup kurmuşum milleti gruba almışım iftirasını attığı için haram ettim
Aga ben cebimde para yoktu da ödeyemedim param olunca atayım dedim dün yazdım kabul etmedi hala sövüyor vitaminsiz.Neyse uzatmaya gerek yok alikefal olan olmuş
Forumun huzurunu bozmak yasak..O Rus bu evladı kupon at getirmeyelim
Ulan para yok derken 3 defa kupon paylaştın burda ,beni geç bu adama niye ödeme yapmadın da geçen bjk kuponu paylaştın adamlık bu mudurAga ben cebimde para yoktu da ödeyemedim param olunca atayım dedim dün yazdım kabul etmedi hala sövüyor vitaminsiz.
Eee ne diye kupon paylaiyor kendimi geçtim birine daha ödeme yapmamış ayıp değil miForumun huzurunu bozmak yasak..
Herkesin ödemesini yolladım yalan söyleme diğeri de yollayacakken küfürler etti kapattım bu kadar yazma artık gelme konuma..Eee ne diye kupon paylaiyor kendimi geçtim birine daha ödeme yapmamış ayıp değil mi
Ulan gelme gelmeme değil mesele ,hak yiyorsun insanlardan helallik almnin yolunu bul ,alacaklı tehdit etti diye vermiyorum diyorsun, tefeciden borc al sonra tefeci abi tehdit etme vermem mi dicenHerkesin ödemesini yolladım yalan söyleme diğeri de yollayacakken küfürler etti kapattım bu kadar yazma artık gelme konuma..