Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Shooter34 / Keyfe Keder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,384
32,299
113
Bi bitmedi şu aranızdaki para muhabbeti kimin kime ne vereceği varsa verdin bir daha da aranızda alışveriş yapmayın brocanlar

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,723
7,864
113
2 hafta ödeme yapmadı üçüncü kuponunu paylaşıyor hadi beni geçtim dün de birini dolandirmissin

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,378
3,920
113
Mesele para değil, ana bacı sovmusum grup kurmuşum milleti gruba almışım iftirasını attığı için haram ettim
Ana bacı sen sövmedin üstüme saldığın kişilerden biri sövdü lafları neren ile anlıyorsun yazsana buraya iban istedim atmadın hakkım helal değil dedin demedin mi istemedin atmak için uğraştım kabul etmedin hala neden sataşıyorsun?

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,723
7,864
113
Aga ben cebimde para yoktu da ödeyemedim param olunca atayım dedim dün yazdım kabul etmedi hala sövüyor vitaminsiz.
Ulan para yok derken 3 defa kupon paylaştın burda ,beni geç bu adama niye ödeme yapmadın da geçen bjk kuponu paylaştın adamlık bu mudur

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,723
7,864
113
Herkesin ödemesini yolladım yalan söyleme diğeri de yollayacakken küfürler etti kapattım bu kadar yazma artık gelme konuma..
Ulan gelme gelmeme değil mesele ,hak yiyorsun insanlardan helallik almnin yolunu bul ,alacaklı tehdit etti diye vermiyorum diyorsun, tefeciden borc al sonra tefeci abi tehdit etme vermem mi dicen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...