Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Shooter34 / Şampiyonlar Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.01

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,746
4,470
113
Selamunaleyküm dostlar futbolu yakından takip ediyorum ama genelde futbol bahsi almam bugüne özel bir kombine yapayım dedim gelirse ya dağıtırız ya roll bakiyesi veririz onu kazanırsak düşünürüm herkese bol şans.

Dipnot: her zaman dağıtım yaptığımda adaletli davranıyorum gözümüzden kaçan illa ki bişeyler oluyor ama burada bazen kimseye yaranamıyoruz rica ediyorum kupon kazanırsa dağıtımlara isyan etmeyin bizi bilen biliyor..
bol şanslar dostum

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,866
38,084
113
Canon bunların acil iki buçuk üstü olması lazım 100 lira Paramız vardı bunu

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,866
38,084
113
Dost bu canon nasıl 2 0 ben bu elemanları biliyorum sana operasyon çekmiş olmasın yavşaklar yoksa 2 0 mümkün değil sağlam uzatsın da 3ü atsınlar artık
Olmadı etiyopya'ya üst girecektim Allah belasını versin ilk yarı yatırdı beni 100 lira Ama bir buçuk üstü oynadık ikinci yarı arka arkaya iki tane attı ya

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,378
3,920
113
Olmadı etiyopya'ya üst girecektim Allah belasını versin ilk yarı yatırdı beni 100 lira Ama bir buçuk üstü oynadık ikinci yarı arka arkaya iki tane attı ya
Ya bunlar kansız dost yemin ederim operasyon çekiyorlar kafalarına göre skor belirliyorlar ben bu liglerde neler gördüm Ah ah geçmiş olsun diyelim..

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,866
38,084
113
Ya bunlar kansız dost yemin ederim operasyon çekiyorlar kafalarına göre skor belirliyorlar ben bu liglerde neler gördüm Ah ah geçmiş olsun diyelim..
Ya Dediklerime girmiyorum başka maça gidiyorum giriyorum hep dediklerim geliyor biliyor musun

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,378
3,920
113
Ya Dediklerime girmiyorum başka maça gidiyorum giriyorum hep dediklerim geliyor biliyor musun
Kumarın mevzusu o zaten dost beynimizi vıcık vıcık ediyor gelicek olana el gitmiyor kayıplara koşarak basıyoruz maalesef..

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,205
62,595
113
Selamunaleyküm dostlar futbolu yakından takip ediyorum ama genelde futbol bahsi almam bugüne özel bir kombine yapayım dedim gelirse ya dağıtırız ya roll bakiyesi veririz onu kazanırsak düşünürüm herkese bol şans.

Dipnot: her zaman dağıtım yaptığımda adaletli davranıyorum gözümüzden kaçan illa ki bişeyler oluyor ama burada bazen kimseye yaranamıyoruz rica ediyorum kupon kazanırsa dağıtımlara isyan etmeyin bizi bilen biliyor..

Bol sans kardes.dagitim konularındaki tepkileri hiç takmaman lazım burda kazandığın paranın hepsini dagitsan yine memnun edemezsin burdakileri.forumda 6 7 yıllık üye olup 1 kere etkinlik açmamış olan adam konuma gelip 2 msj yazar ona atmadigin zaman bu ne şimdi bende takip ettim haksızlık bu der.sen keyfine bak takılma derim.sansin bol herşey gönlünce olsun

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,378
3,920
113
Bol sans kardes.dagitim konularındaki tepkileri hiç takmaman lazım burda kazandığın paranın hepsini dagitsan yine memnun edemezsin burdakileri.forumda 6 7 yıllık üye olup 1 kere etkinlik açmamış olan adam konuma gelip 2 msj yazar ona atmadigin zaman bu ne şimdi bende takip ettim haksızlık bu der.sen keyfine bak takılma derim.sansin bol herşey gönlünce olsun
Eyvallah dost hoşgeldin..

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,378
3,920
113
Dostlar acil işim çıktı burada olamayacağım başarılı olursak gece dağıtımları hallederiz bol şans..

jrhusojr06

Tek şansım vardı, kumarda yandı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,733
800
113
inter wonnnn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...