- 4,378
- 3,920
- 113
Sağol dost hadi inşallah..Bol şans kanka dediğin gibi tıkır tıkır gelsin maclar
Sağol dost hadi inşallah..Bol şans kanka dediğin gibi tıkır tıkır gelsin maclar
bol şanslar dostumSelamunaleyküm dostlar futbolu yakından takip ediyorum ama genelde futbol bahsi almam bugüne özel bir kombine yapayım dedim gelirse ya dağıtırız ya roll bakiyesi veririz onu kazanırsak düşünürüm herkese bol şans.
Dipnot: her zaman dağıtım yaptığımda adaletli davranıyorum gözümüzden kaçan illa ki bişeyler oluyor ama burada bazen kimseye yaranamıyoruz rica ediyorum kupon kazanırsa dağıtımlara isyan etmeyin bizi bilen biliyor..
Anlamadım dost özel oran mı aldın hepsi 2.5 üstCanon bunların acil iki buçuk üstü olması lazım 100 lira Paramız vardı bunu
Bu maçın Hakkı bir gol daha ya Nasıl atmıyor yaCanon bunların acil iki buçuk üstü olması lazım 100 lira Paramız vardı bunu
Yok Canon diye bir takım var üst aldım tekAnlamadım dost özel oran mı aldın hepsi 2.5 üst
Dur bakıyorum sinerji verelimYok Canon diye bir takım var üst aldım tek
Dost bu canon nasıl 2 0 ben bu elemanları biliyorum sana operasyon çekmiş olmasın yavşaklar yoksa 2 0 mümkün değil sağlam uzatsın da 3ü atsınlar artıkYok Canon diye bir takım var üst aldım tek
3dk verdi adiYok Canon diye bir takım var üst aldım tek
Olmadı etiyopya'ya üst girecektim Allah belasını versin ilk yarı yatırdı beni 100 lira Ama bir buçuk üstü oynadık ikinci yarı arka arkaya iki tane attı yaDost bu canon nasıl 2 0 ben bu elemanları biliyorum sana operasyon çekmiş olmasın yavşaklar yoksa 2 0 mümkün değil sağlam uzatsın da 3ü atsınlar artık
Ya bunlar kansız dost yemin ederim operasyon çekiyorlar kafalarına göre skor belirliyorlar ben bu liglerde neler gördüm Ah ah geçmiş olsun diyelim..Olmadı etiyopya'ya üst girecektim Allah belasını versin ilk yarı yatırdı beni 100 lira Ama bir buçuk üstü oynadık ikinci yarı arka arkaya iki tane attı ya
Ya Dediklerime girmiyorum başka maça gidiyorum giriyorum hep dediklerim geliyor biliyor musunYa bunlar kansız dost yemin ederim operasyon çekiyorlar kafalarına göre skor belirliyorlar ben bu liglerde neler gördüm Ah ah geçmiş olsun diyelim..
Kumarın mevzusu o zaten dost beynimizi vıcık vıcık ediyor gelicek olana el gitmiyor kayıplara koşarak basıyoruz maalesef..Ya Dediklerime girmiyorum başka maça gidiyorum giriyorum hep dediklerim geliyor biliyor musun
Selamunaleyküm dostlar futbolu yakından takip ediyorum ama genelde futbol bahsi almam bugüne özel bir kombine yapayım dedim gelirse ya dağıtırız ya roll bakiyesi veririz onu kazanırsak düşünürüm herkese bol şans.
Dipnot: her zaman dağıtım yaptığımda adaletli davranıyorum gözümüzden kaçan illa ki bişeyler oluyor ama burada bazen kimseye yaranamıyoruz rica ediyorum kupon kazanırsa dağıtımlara isyan etmeyin bizi bilen biliyor..
Bol sans kardes.dagitim konularındaki tepkileri hiç takmaman lazım burda kazandığın paranın hepsini dagitsan yine memnun edemezsin burdakileri.forumda 6 7 yıllık üye olup 1 kere etkinlik açmamış olan adam konuma gelip 2 msj yazar ona atmadigin zaman bu ne şimdi bende takip ettim haksızlık bu der.sen keyfine bak takılma derim.sansin bol herşey gönlünce olsunSelamunaleyküm dostlar futbolu yakından takip ediyorum ama genelde futbol bahsi almam bugüne özel bir kombine yapayım dedim gelirse ya dağıtırız ya roll bakiyesi veririz onu kazanırsak düşünürüm herkese bol şans.
Eyvallah dost hoşgeldin..Bol sans kardes.dagitim konularındaki tepkileri hiç takmaman lazım burda kazandığın paranın hepsini dagitsan yine memnun edemezsin burdakileri.forumda 6 7 yıllık üye olup 1 kere etkinlik açmamış olan adam konuma gelip 2 msj yazar ona atmadigin zaman bu ne şimdi bende takip ettim haksızlık bu der.sen keyfine bak takılma derim.sansin bol herşey gönlünce olsun
Ikındırdı ama geldi sonunda diğer maçlarda görüşürüz işlerim var diye gelemedim forumainter wonnnn