- 3,418
- 3,299
- 113
Dostlarim en assadaki maca kaldi kuponum ama bulamiyorum yardimci olcak dost varmi ne durumda kazandiysa bi dostun dmsini yakiyim
Ekli dosyalar
-
632.6 KB Görüntüleme: 84
Maç ertelenmiş o iade olur büyük ihtimalleDostlarim en assadaki maca kaldi kuponum ama bulamiyorum yardimci olcak dost varmi ne durumda kazandiysa bi dostun dmsini yakiyim
Bazen mac bitince sonuclari birden veriyor reisMaç ertelenmiş o iade olur büyük ihtimalle
ertelenmemiş istatistik verisi girilmiyor sadece maç sonucu yazılacak diyorMaç ertelenmiş o iade olur büyük ihtimalle
Sen bulabildinmi knka yaertelenmemiş istatistik verisi girilmiyor sadece maç sonucu yazılacak diyor![]()
Bakalım belki buluruz inşallah kazanmıştır bahsinDostlarim en assadaki maca kaldi kuponum ama bulamiyorum yardimci olcak dost varmi ne durumda kazandiysa bi dostun dmsini yakiyim
şuan düşmez gibi kanka bunun sonucu 13de başlamış 14.45 gibi maç biter 15 gibi falan düşer sonuç muhtemelen yarım saate öğrenirizSen bulabildinmi knka ya
İnsallah dostumBakalım belki buluruz inşallah kazanmıştır bahsin
Tumbet nolduİnsallah dostum
Kaybettik slotta yaw dayiTumbet noldu
0 0 diyorda maç 15.00 te başlar sanki knk 15 k yaDostlarim en assadaki maca kaldi kuponum ama bulamiyorum yardimci olcak dost varmi ne durumda kazandiysa bi dostun dmsini yakiyim
Valla hic bir yerde yazmiyo reis0 0 diyorda maç 15.00 te başlar sanki knk 15 k ya
Bende 2.0 diye bılıyorum bı ara gormustum ama sonuc yazmıyor ilk yarı 1 oldu o yuzde 95@TheV8 Maç 2-0
İlk yariyi kazanmismi reis nerden baktin@TheV8 Maç 2-0
Kazanmış dost Tebriklerİlk yariyi kazanmismi reis nerden baktin
Saol dostum da nerden bakiyorsunuz bulamadim bir turluKazanmış dost Tebrikler
Bı kaç saate sonuclanir kuponuj kazanmış kuponSaol dostum da nerden bakiyorsunuz bulamadim bir turlu
İlk yarı 1.0 bitmiş dost Tebriklerİlk yariyi kazanmismi reis nerden baktin