Sus sesini çıkartma la adam en baştan beri takipte
Dün cyber kazandı mi dostreisin dünkü kuponu cyber takıp ettık bugun nasıp olmadı tebrıkler
Brendford kazandı sadece dost 😂😂Dün cyber kazandı mi dost
Hahahhaja toz olmuş yine brentford 😁😁😁😁Brendford kazandı sadece dost 😂😂
3 kişiye 20 tl etkinlik ... az sonra 😁😁😁Sigarasını yakmış yorumları okuyarak keyfe geliyor adam awk 😂😂😂
Yeminle adam kuponu paylaşıp gidiyor sonra dönüp bakıyor gelmiş millet bekliyor tâbi konuyuda bitirmiyor akşam geliyor devam diye kupon atıyor 😂😂😂3 kişiye 20 tl etkinlik ... az sonra 😁😁😁
Bunu yapan iki kişi var birisi mr yrk diğeride tabiki brentford delisi 😁😁😁Yeminle adam kuponu paylaşıp gidiyor sonra dönüp bakıyor gelmiş millet bekliyor tâbi konuyuda bitirmiyor akşam geliyor devam diye kupon atıyor 😂😂😂
Kanka ne gereği var cidden ya adam gibi gel emek veren adamı gör işte .Bunu yapan iki kişi var birisi mr yrk diğeride tabiki brentford delisi 😁😁😁
Yok be o mryak bana bikac kez sans parası attı başkalarında armistir bana attıysa adama haksızlık olmasinBunu yapan iki kişi var birisi mr yrk diğeride tabiki brentford delisi 😁😁😁
İyi o zaman dayı . Sana denk gelmemiş ama diğer konularda takip edenler mr yrk lara gelmiş 😁😁😁Yok be o mryak bana bikac kez sans parası attı başkalarında armistir bana attıysa adama haksızlık olmasin
Dost sen yorum yapma. Gözlerimden yaş geliyor gülmekten 😁😁😁😁dağıtım
Tamam başkanım kesene ömrüne bereket@mesut4664 özelden payco no ilet
Yazan olmasın başka bakmıyorum 1kisiyede ben yazcqm
Allah razı olsun brentford dost@mesut4664 özelden payco no ilet
Helal olsun Dayıoğlu 😂@mesut4664 özelden payco no ilet