- 23,031
- 11,695
- 113
Bu ara iyilik melekleri üstünde onun döner sanaSelamünaleyküm dost az önceki real madrid çekilişi bana cikti dm atılmıyor sana
Bu ara iyilik melekleri üstünde onun döner sanaSelamünaleyküm dost az önceki real madrid çekilişi bana cikti dm atılmıyor sana
@tekalali6767 dost napim adama ozelden dm atılmıyor burdan ulasirim ddimSelamünaleyküm dost az önceki real madrid çekilişi bana cikti dm atılmıyor sana
Sabah 100 tl atti smdi adamBu ara iyilik melekleri üstünde onun döner sana
Girince bakar arada iyi tarafı tutuyor sıkıntı yapma dostum@tekalali6767 dost napim adama ozelden dm atılmıyor burdan ulasirim ddim
La dedim ya bu ara melekler yaninda onun 😂Sabah 100 tl atti smdi adam
Bi bizi görmedi 4 aydırLa dedim ya bu ara melekler yaninda onun 😂
Ödül.almistin benden gün içinde teşekkür dahi etmedin sana gönderim olmayacak dostSelamünaleyküm dost az önceki real madrid çekilişi bana cikti dm atılmıyor sana
Ulan iyi dediğime pişman ettin beni 😂😂😂Ödül.almistin benden gün içinde teşekkür dahi etmedin sana gönderim olmayacak dost
@Daimon
Farklı arkadaş secermisjn sana zahmet
Reis çekiliş ile seçiliyor ödülü gönderince bilgi verirsen sevinirimÖdül.almistin benden gün içinde teşekkür dahi etmedin sana gönderim olmayacak dost
@Daimon
Bende öyle bro atmicaz dedikmi adam aldı.gonderdi vs bile demedi.suan alamaz ödül tekrarUlan iyi dediğime pişman ettin beni 😂😂😂
Dost bak kesene bereket demişim yaÖdül.almistin benden gün içinde teşekkür dahi etmedin sana gönderim olmayacak dost
@Daimon
Gönderim. Yapılmaz kendisine iyi forumlarReis çekiliş ile seçiliyor ödülü gönderince bilgi verirsen sevinirim
Dost kesene bereket dedim ya sana görmedin galiba senBende öyle bro atmicaz dedikmi adam aldı.gonderdi vs bile demedi.suan alamaz ödül tekrar
Sen yinede adamın hakkına girme la çekiliş bu şans adama vurmuşBende öyle bro atmicaz dedikmi adam aldı.gonderdi vs bile demedi.suan alamaz ödül tekrar
Dost anlamadkm ki kesene bereket demişim ki benSen yinede adamın hakkına girme la çekiliş bu şans adama vurmuş
Ödül atana kesene bereket deriz forumda hep bende demişimSen yinede adamın hakkına girme la çekiliş bu şans adama vurmuş
Herşey değişiyor değişmeyen bir kesim var değişmiyor neyse konuda tartışmaya gerek yokDost anlamadkm ki kesene bereket demişim ki ben
Dost teşekkür demedim ama kesene bereket dedim ben sanaGönderim. Yapılmaz kendisine iyi forumlar
Yok tartışma değil de ben attığı paraya karşılık kesene bereket dedim yaniHerşey değişiyor değişmeyen bir kesim var değişmiyor neyse konuda tartışmaya gerek yok
Valla dost bnde anlamadkm sabah para atti bnde karşılığında kesene bereket dedim daha ne demem lazım kiReis çekiliş ile seçiliyor ödülü gönderince bilgi verirsen sevinirim