- 21,671
- 3,459
- 113
Tek başıma takipteyim dostBun aldık
Tek başıma takipteyim dostBun aldık
Pp yi yeme be kardeşim bu arkadaş günahını vermez 🤣Tek başıma takipteyim dost
Bol şans dost ihtiyacımız var kazancın daim olsunHerkese bol şans
Tamam mk ne kızıyorsun dmden iban at 1,2 saate iade ederim onu@Saulalvarez bak sana 1defa 150 tl attım iyiniyetimi iyice suistimal ettin pu..lk yapma g...t
@Shellac Dostsu adamı uyanırsan sevinirim
At 2 yi bekliyoruz dost@Saulalvarez bak sana 1defa 150 tl attım iyiniyetimi iyice suistimal ettin pu..lk yapma g...t
@Shellac Dostsu adamı uyanırsan sevinirim
Dost sen roll a devam et takip edelim@Saulalvarez 20senedir bu piyasadayim senin gibi süzme yapışkan adam görmedim.borcummu var oğlum sana
Ins 10k yapcaz dost@Saulalvarez 20senedir bu piyasadayim senin gibi süzme yapışkan adam görmedim.borcummu var oğlum sana
Esmermelek nasılsın kardeşim borçları azaltabildin mi?Dost devam et takip edelim
Yok dost tefeciye var ödeyemedik bu ay üstüne 16 bin ekledi valla sıkıldım yeminle borç ödemekten 206k borç var tefeciye her ay 20 k ödeme sözü verdikEsmermelek nasılsın kardeşim borçları azaltabildin mi?
Allah yardımcın olsun kardeşim ne diyeyimYok dost tefeciye var ödeyemedik bu ay üstüne 16 bin ekledi valla sıkıldım yeminle borç ödemekten 206k borç var tefeciye her ay 20 k ödeme sözü verdik
Teşekkür ederim dost dm ye gelAllah yardımcın olsun kardeşim ne diyeyim
Bol sansDevam dostlar rahat bırakırsa 1kac kisi