Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sigara Tadı Bozulması

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,834
29,216
113
iyi geceler herkese öncelikle ben bunu uzun süre araştırdım ama kayda değer bir sonuç bulamadım
yaklaşık 1 ay önce 9 karton sigara aldım total ve dolabımda jelatinli şekilde duruyordu
rutubet gibi şeyler yaşanmamasına rağmen sanki son 2-3 gündür açtığım 0 paketlerde değişik bir koku ve acılık var
böyle bir şey yaşayan oldu mu çöpe atmayı düşünüyorum bu gidişle içilecek gibi değil çünkü
Dipnot: marka Winston Dark Blue Long

Alpakone

...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,874
2,935
113
iyi geceler herkese öncelikle ben bunu uzun süre araştırdım ama kayda değer bir sonuç bulamadım
yaklaşık 1 ay önce 9 karton sigara aldım total ve dolabımda jelatinli şekilde duruyordu
rutubet gibi şeyler yaşanmamasına rağmen sanki son 2-3 gündür açtığım 0 paketlerde değişik bir koku ve acılık var
böyle bir şey yaşayan oldu mu çöpe atmayı düşünüyorum bu gidişle içilecek gibi değil çünkü
at çöpe yenisini al para çok

Zafermiss

Geri Döndüm Hayatımı Alt Üst Etmek İçin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,255
841
113
Bugün yanımda bir dostuma bu konuşmayı yaptım biliyormusun normal olmayan bir şekilde tadi çok kötü oluyor bende farkettim makinam

karttal2016

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
133
43
28
Korona olmuşsun sorun sigarada değil sende

guns n roses

⚫⚫⚫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,807
2,666
113
sigara tadi kara kutulara gecince leşingo oldu icindeki aroma vericiler cikarildik insan haklari sagligi orgutu cart curt tüm sigaralar baskılama yaptı. bende cozumu sigarayi bırakıp sonra tekrar başlamakla buldum ama şöyle başladım 4 aydır günde 5 tane içiyorum müştisss lezetli geliyor her defasinda biramak isteyenler denesin günde 5 fix asla aşmam müq tatlı oluyor

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,834
29,216
113
sigara tadi kara kutulara gecince leşingo oldu icindeki aroma vericiler cikarildik insan haklari sagligi orgutu cart curt tüm sigaralar baskılama yaptı. bende cozumu sigarayi bırakıp sonra tekrar başlamakla buldum ama şöyle başladım 4 aydır günde 5 tane içiyorum müştisss lezetli geliyor her defasinda biramak isteyenler denesin günde 5 fix asla aşmam müq tatlı oluyor
benim sigarayı bırakmam mümkün değil günde 2 paket içiyorum bazen aşıyor bile olabilir

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,484
27,712
113
Gönder 2 karton tadım testi yapayim

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,834
29,216
113
Bugün yanımda bir dostuma bu konuşmayı yaptım biliyormusun normal olmayan bir şekilde tadi çok kötü oluyor bende farkettim makinam
marketten alınca bir sorun yok benim bu sigaralar kaçak falan olmasın
gerçi bandrolü falan duruyor bi karşılaştırdım hepsi aynı seri numarasından falan anlaşılıyorsa bilemicem

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,230
3,179
113
sende çok şey istiyon

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,834
29,216
113
Karton alıyorduk 5 pakete düştük Yakında tütüne geçeriz yine
kalın sarı filtre tütün ben 2 sene içtim
o 2 senenin acısını hala yaşıyorum
bence hayatı seviyorsan
en azından kumar oynamaya devam edeyim
akciğer kanseri daha geç olayım istiyorsan
tütün tercih etme

Salihtskrn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,356
367
83
Rutubetli yereemi koydun rutubet olmuştur