- 36,898
- 19,768
- 113
Sigara sağlığa zararlıdır@Golcümetin e ver o içer
Sigara sağlığa zararlıdır@Golcümetin e ver o içer
Ben ağaç yaprağını sario iciyorum şükredin hahahahaahahben kağıt tütün sarıyom yine iyisiniz ha
İctigin sigara değil ki aq ya kısa parliament icicen ya da kent slim blackiyi geceler herkese öncelikle ben bunu uzun süre araştırdım ama kayda değer bir sonuç bulamadım
yaklaşık 1 ay önce 9 karton sigara aldım total ve dolabımda jelatinli şekilde duruyordu
rutubet gibi şeyler yaşanmamasına rağmen sanki son 2-3 gündür açtığım 0 paketlerde değişik bir koku ve acılık var
böyle bir şey yaşayan oldu mu çöpe atmayı düşünüyorum bu gidişle içilecek gibi değil çünkü
Dipnot: marka Winston Dark Blue Long
Eskiden seninle gazeteye kuru ot sarar içerdik hey gidi günler hey tabi evlenip yengeden tirsmadan evvel metinimSigara sağlığa zararlıdır
kral sen gay misin? harbi soruyorum. yok ibrahim tatlises makata dil atiyor yok jony sinsle yatakta felan. soyle de hassasiyetinden vurmayalim4 ay bıraktım 5. ay rüyamda joni sins ile sigara içiyordum yatakta
kent içen adamla arkadaş bile olmamİctigin sigara değil ki aq ya kısa parliament icicen ya da kent slim black
he bro herkes gerizekalı bi biz akıllıyız hemen yapalım dediğini vuralım parayıPaketi en alttan büyük bir dikkat ve titizlikle aç hepsinin tütününü boşaltıp tütün sarma makinası ile adıyaman tütünü bas tekrar aynı hassasiyetle paketi kapatıp pakette 10 tl gibi ufak bir zararla markete sat gitsinkalpazanlıktan kimyagerliğe uzanan bir hayat öyküsü
bilmiyorum arada kaldıgı oluyorArabada birakma sigarayi degisiyo tadı cikolatali sigara vardi arabada duruyo saman gibi oldu şuan
o nasıl oluyorTek tek yıkamayı denedin mi Enesim
yemeğin arkasına ve günün ilk 2 sigarası dısında tat almıyorumSorun sigarada değil tar alma duyunda.
Bir zaman sonra aşırı sigara tüketiminden dolayı oluyor bu.
İlerleyen zamanlarda daha da güçlenecek bu içtiğin hiçbir sigaradan tat alamayacaksın.
36 yaşındayım 23 yıldır içiyorum günde 2 2.5 paket gidiyor önceden kırmızı marlboro içiyordum senin durumuna geldim hiçbir bandrollü sigaradan tat alamadım şuan doğudan özel tütün getirtip onu sardırıp içiyorum anca öyle tat alabiliyorum.
Enes'im bir bardak süya az bişey viski kat. Sigarayı batır çıkar kurusun içmeyi deneo nasıl oluyor
viski alacak parayı kimden tahsil ediyoruzEnes'im bir bardak süya az bişey viski kat. Sigarayı batır çıkar kurusun içmeyi dene
Yaş kaç kirvebenim sigarayı bırakmam mümkün değil günde 2 paket içiyorum bazen aşıyor bile olabilir