- 10,332
- 4,403
- 113
Link açılmıyor
iban ver bakayim kanka sen site ibanıyla uğraşmayalım, aynıdır herhaldeKardeş hemen hemen herkes çekti bende dahil kaybedince neden dolandırıcı![]()
Kanka valla çektik neden size yanlış bilgi verelimiban ver bakayim kanka sen site ibanıyla uğraşmayalım, aynıdır herhaldedirekt sana 1.000tl yatırım yapayım boş yere uğraşmayalım
![]()
Al kardeşim buyuriban ver bakayim kanka sen site ibanıyla uğraşmayalım, aynıdır herhaldedirekt sana 1.000tl yatırım yapayım boş yere uğraşmayalım
![]()
kanka ben bu siteden bahsetmiyorum ki. Yanlış anlaşılma var herhalde betent sitesi benim kiAl kardeşim buyur
Domain 6 olduLink açılmıyor
Tokatci betentkanka ben bu siteden bahsetmiyorum ki. Yanlış anlaşılma var herhalde betent sitesi benim ki![]()
He tmm knkkanka ben bu siteden bahsetmiyorum ki. Yanlış anlaşılma var herhalde betent sitesi benim ki![]()
kardeşim bahsettiğin site betent değil mi çekim yaptığın?Bende havale yöntemi ile verdim geldi bu arada dostlar
Hayır bu konu. Yani şimşekbetkardeşim bahsettiğin site betent değil mi çekim yaptığın?
Kanka betent ödeme yapıyor mu deneme bonusu ile kazançta, çekim yaptıysan bilgi verirmisin.Hayır bu konu. Yani şimşekbet
Yok valla bilmiyorum. Ben üye bile olmadım orayaKanka betent ödeme yapıyor mu deneme bonusu ile kazançta, çekim yaptıysan bilgi verirmisin.