Aynı bendede koronadan sınra olmaya başladıBende çok nadir hasta oluyorum babamın yanındayım 1 senede 2 oldu bu hep o oluyor arkadan ben normalde 5-6 senedir 2 kere hasta olmamıştım
Kayıp bonusu yokmu79 dep
Korona da biz enfese Tokat gote parmak gezdik herkes hasta oldu bizde tık yok böyle şeylerde nasibimiz var koruyor Allah şansı doğru yerde arasaydık bu halde olmayacaktıkAynı bendede koronadan sınra olmaya başladı
Oto düzeltme bi gün yakacak seni de bakalım ne zamanKorona da biz enfese Tokat gote parmak gezdik herkes hasta oldu bizde tık yok böyle şeylerde nasibimiz var koruyor Allah şansı doğru yerde arasaydık bu halde olmayacaktık
Esref nerde sınan dıyoYolla 2 yi adas
Bendede yoktu enişte sen olaya gel kardeşimde çıktı sonra bizi eve kitlediler 7 gün sonra testte geldiler ulna orda pozitif oldum kahpe eve tıkarsan ztn öyle olur dedim hüzüne kapadımKorona da biz enfese Tokat gote parmak gezdik herkes hasta oldu bizde tık yok böyle şeylerde nasibimiz var koruyor Allah şansı doğru yerde arasaydık bu halde olmayacaktık
Onlarda ne yapacağını şaşırdı yaşayan herkes ilk defa tecrübe ediyorduBendede yoktu enişte sen olaya gel kardeşimde çıktı sonra bizi eve kitlediler 7 gün sonra testte geldiler ulna orda pozitif oldum kahpe eve tıkarsan ztn öyle olur dedim hüzüne kapadım
Valla öylede işteOnlarda ne yapacağını şaşırdı yaşayan herkes ilk defa tecrübe ediyordu