Yeni müsait olabildim Sinan kardeş ödülü gönderir misinYok be estagfurullah biri vardi neden odül alamiyom diye ortaligi yikiyordu dün saatlerce dm yazdik odul icin iban istedik asla bakmadi dm ye biz de ödülunu yemistik onu hatirladik senlik durum yok 😄
Yok be şu an duruldum birazdan açarım bi roll daha bekliyorum bülteniÇıtırdan bir şeyler salladın sanki kendi kuponun gibi takip ediyorsun
la şimdi dm baktım dün ödül kazanmışız helal olsun sıkıntı yokta dün o kadar takip etmedim o yüzden çıkmıştım ben ödül talebim yoktuYok be estagfurullah biri vardi neden odül alamiyom diye ortaligi yikiyordu dün saatlerce dm yazdik odul icin iban istedik asla bakmadi dm ye biz de ödülunu yemistik onu hatirladik senlik durum yok 😄
Sana yazmasak sen iban atarsin herkes unutur sen unutmazsin birak 😄Yeni müsait olabildim Sinan kardeş ödülü gönderir misin
Bekle bekle akşama kadar 50k lık olursunYok be şu an duruldum birazdan açarım bi roll daha bekliyorum bülteni
Yaşa maksat hak geçmesin niyet halis kul hakkına girin istememSana yazmasak sen iban atarsin herkes unutur sen unutmazsin birak 😄
Kaçınılmazsa zevk alıcazBekle bekle akşama kadar 50k lık olursun
5 kere yarim biraktin 5 kere alamiyom dedin gucumu kullanip seni sevctrdik ama sen bu sefer dm yi de yarim biraktin ortaligi dm etiket manyagi yaptik hala ayikamadin gunaydin 😄la şimdi dm baktım dün ödül kazanmışız helal olsun sıkıntı yokta dün o kadar takip etmedim o yüzden çıkmıştım ben ödül talebim yoktu![]()