- 89,059
- 17,952
- 113
Diğerleri hep yattı ikas tanBu gece loser ların gecesi belli ki tek Sinan ayakta kaldı
Diğerleri hep yattı ikas tanBu gece loser ların gecesi belli ki tek Sinan ayakta kaldı
5 k dagitim gecesi 😂😂Bu gece loser ların gecesi belli ki tek Sinan ayakta kaldı
Onlar sinanın eline su dökemezDiğerleri hep yattı ikas tan
Neye göre eklendi bu ikas enişte bilgin var mıOnlar sinanın eline su dökemez
Seni etiketlemesiler mi ikasa vay ibneler vayNeye göre eklendi bu ikas enişte bilgin var mı
Son işlem yatırım olacak sitede kayıpta olacaksın kar olana eklenmedi benim gördüğüm o sponsor ya ara ara ekliyor böyleNeye göre eklendi bu ikas enişte bilgin var mı
Kaç gündür yokum ya unutuldukSeni etiketlemesiler mi ikasa vay ibneler vay
Hiç sorma ya enişte hangisine yazcagimizu sasirdikBaşlıklar ikasbet olunca bir oraya bi buraya basımız döndü aq
HeSon işlem yatırım olacak sitede kayıpta olacaksın kar olana eklenmedi benim gördüğüm o sponsor ya ara ara ekliyor böyle
Dm.atiyorsun eger yatırımın varsa siteye benim çok yatirim varda hiç o toplaraa girmiyorumNeye göre eklendi bu ikas enişte bilgin var mı
He hiç yok vallaDm.atiyorsun eger yatırımın varsa siteye benim çok yatirim varda hiç o toplaraa girmiyorum
Hani kazandıminne yaptı icraat varmı@Mülayim6060 senin çırak iş başında
2 de 2 gidiyor mülayim boynuz kulağı geçer derlerHani kazandıminne yaptı icraat varmı
Rastgele
Konu açtılar la millet konuya yazdı herkesDm.atiyorsun eger yatırımın varsa siteye benim çok yatirim varda hiç o toplaraa girmiyorum
Son yatirirm 14k kayip puaha hiç bulaşma zaten o siteye ana para cevirimi bile 1.85 oran sırf o oranlar yüzünden 1 tik yuksek barem girdim basket maçına 2 sayıdan lose oldum puahaHe hiç yok valla