- 43,682
- 15,750
- 113
Şu an en sevdiğim sözHocam triple başlarsak maç kurur bu hep böyledir
Şu an en sevdiğim sözHocam triple başlarsak maç kurur bu hep böyledir
Nova needeSeni çok özleyeceğim arif efendi gidicen yerde @Novasky görürsen selam süyle
Ben asiruhun yanına gidiyorum dost ahirette bile şansım yok aqSeni çok özleyeceğim arif efendi gidicen yerde @Novasky görürsen selam süyle
Geçen namaz kılıp haram para yiyen biri yüzünden ban yedim bu seferde aç olup millete aç diyen biri yüzünden yersem küserim forumaBu son roll takibim olabilir bi tane birciye ağır laflar ettim hakkınızı helal edin dostlar
Nova muş ta bi operasyon da şehit düştüNova neede
Bol bol çay içersiniz artık 😀Ben asiruhun yanına gidiyorum dost ahirette bile şansım yok aq
İşte bu yüzden adminleri seviyorum biliyor musun yalakalık değil ben Kralına yalakalık yapmam bak aklınıza bir şey gelmesin ağzı açlıktan kokuyor gelip burada bana dilenci diyen adamlar var hakkını fazlasıyla veriyorum karşılığını adminler de farkında yani benim bulaşmadığımıGeçen namaz kılıp haram para yiyen biri yüzünden ban yedim bu seferde aç olup millete aç diyen biri yüzünden yersem küserim foruma
Birci nikli biriydi toprağım hakkinda bildiğim tek şey birci olması başka bilgi yok
Ben mayını de tatilde biliyordumBol bol çay içersiniz artık 😀
Adam açık açık yazmış ben açım diyeBirci nikli biriydi toprağım hakkinda bildiğim tek şey birci olması başka bilgi yok
Biz biraz sovduk Allah affetsinİşte bu yüzden adminleri seviyorum biliyor musun yalakalık değil ben Kralına yalakalık yapmam bak aklınıza bir şey gelmesin ağzı açlıktan kokuyor gelip burada bana dilenci diyen adamlar var hakkını fazlasıyla veriyorum karşılığını adminler de farkında yani benim bulaşmadığımı
Mayını nere dayı Miami ye mayını dedim deme messi küser bizeBen mayını de tatilde biliyordum
Sinan Başar Şurayı gözünü seveyim sabahleyin belki şansımız dönerDep favori ve bunlar karı yani 12 ye 18 peryot skoru olur en fazla dep saplar
Aynen Ezan okunuyor Allah affetsin Ben de dilime sahip olamıyorum sinirlendiğim zaman gözüm görmüyorBiz biraz sovduk Allah affetsin