- 73,195
- 38,862
- 113
Sinan'ı yakalamışken daha bırakır mıyım ben şu an merit güvenlik çekeceğimSinan a bugün uyku haram dayi. Akşama kadar o krem bu krem dener durur artik
Sinan'ı yakalamışken daha bırakır mıyım ben şu an merit güvenlik çekeceğimSinan a bugün uyku haram dayi. Akşama kadar o krem bu krem dener durur artik
Liste sende dost bi iştima alsana sana zahmetUmarım SONUC başarı Olur gerçekten herkes çok yoğun tempoda gidiyor. Dağıtımı yaparm ben işiniz warsa 👏
1 adım daha at yeter adama aldığını atarsın işte en büyük kar zarar etmemektir2 adim kaldi 20k yapacaz 10k sponsora gider ne yapip edip 3k dan fazka dagitim yok yfg
En guvvetli büyü. Tüm alimler bir araya gelse yine bozamaz.Karadul büyüsü yaptık hocam buna mümkün değil 12 yi geçmez
Bi daha roll yaptirmaxlz1 adım daha at yeter adama aldığını atarsın işte en büyük kar zarar etmemektir
Ezbircim takiptedir gizli gizli400 tl bastığı kuponu kimse takip etmiyor
Bizim bölük İştimaya herzaman hazır kemik kadro burada eksik yok 🙃Liste sende dost bi iştima alsana sana zahmet
Toprağım merit deme krem alacağım kremim bitti de anlar seni hemen atar hesabinaSinan'ı yakalamışken daha bırakır mıyım ben şu an merit güvenlik çekeceğim
400 ne enişte kesmez400 tl bastığı kuponu kimse takip etmiyor
Meriç güvene ne olduSinan'ı yakalamışken daha bırakır mıyım ben şu an merit güvenlik çekeceğim
Sinanın örgütünü tanıyormusun dost sen Sinan Havale birim harekatı var örgütlerBizim bölük İştimaya herzaman hazır kemik kadro burada eksik yok 🙃