- 73,195
- 38,863
- 113
SonuclanSonuclsnmiyor
SonuclanSonuclsnmiyor
Bekle bazen geç sonuçlanıyorMacta sorun var oranlar kitli iade olmasin bu ulan hem kadin bunlar hem ev kolsuz dep agir favori ama eve surekli 20.5 barem aciyorlar bi terslik var
Vardır bir hayırSonuclsnmiyor
Sitede sikinti var dost. Betbox diye site mi olur işin boxunu cikardilarSonuclsnmiyor
Bence var bi hayır iyiki geç sonuçlancak diyeceğiz gibiVardır bir hayır
Aynen acele etmeye gerek yok geç olsun güç olmasınVardır bir hayır
Ben içerde içiyorum be tavan sapsarıEnişte o değilde şaka maka kışın nasıl içiyorsun orda sigarayı seher yıldızı donda fayda etmez
Sinan o mantıkla bugün milyona yürürBence var bi hayır iyiki geç sonuçlancak diyeceğiz gibi
AynıBen içerde içiyorum be tavan sapsarı
Oo Sinan kim la bu sponsorGizli sponsora tesekkurler yarisi onun
6 isi 500 de atariz fazlasi yok
Hocam ne derse oZinhar doğrudur. İmtihanı başarıyla geçmiştir dayim.
Ya bırak enişte milyona yürümesin ya şu 2-3 adımı bitirsin de şu parayı çekeyim ben ya milyona yürürse bunu 2 gün bekleriz 😄Sinan o mantıkla bugün milyona yürür
Aslında sarıya boyacan kolay çözüm enişte gene iyisin masrafı. AzBen içerde içiyorum be tavan sapsarı
Adi ustune @gizliOo Sinan kim la bu sponsor
Sinan milyona yürürse burdaki tavrı makamı değişirmi dersin enişteSinan o mantıkla bugün milyona yürür
Sakın öyle bir hata yapayım deme Uyuma sakınUyku bastirdi mac bitimi sonuclanir mi acep
Sinan 400 nerde hanki kiremi aldın şöyleDayı Sinan’da para bok bir rol de 2 kupon kaç kişi paylaşıyor aynı anda hangisi gelirse ondan devam ediyor
2 dakika Lisansa mektup yaziverUyku bastirdi mac bitimi sonuclanir mi acep