- 73,195
- 38,863
- 113
YokSinan milyona yürürse burdaki tavrı makamı değişirmi dersin enişte
YokSinan milyona yürürse burdaki tavrı makamı değişirmi dersin enişte
Slottan ne kadar indirdin söyle bakamAdi ustune @gizli
Bu arkadaş geldine göre ben yatıyorum bu rolü artık sevseler başarılı olmazOo Sinan kim la bu sponsor
24 saatir uyumuyoz olek miSakın öyle bir hata yapayım deme Uyuma sakın
Kanıt neden atıyorsun sinanım biz öyle kalbi cima edenlerden miyizHareket yok
Bi daha kasa uyanamazSakın öyle bir hata yapayım deme Uyuma sakın
ALLAH KORUSUN uyumakta lazım ozaman 24 saat az değil24 saatir uyumuyoz olek mi
Uyucam lan sigaram yok zaten duramamBu arkadaş geldine göre ben yatıyorum bu rolü artık sevseler başarılı olmaz
Gerekirse öleceğiz şu parayı çekmem lazım 😄 biliyorsun sinan huyumu bir kere şuna kilitlendim şunu çekmeden uyku yok24 saatir uyumuyoz olek mi
Git uyu bilader benimde uykum geldi yarın öğlen daha iyi olur24 saatir uyumuyoz olek mi
Bu Yatsa kasa sıfırlanınca uyanır 😄Bi daha kasa uyanamaz
Boya masrafı yok aynenAslında sarıya boyacan kolay çözüm enişte gene iyisin masrafı. Az
Bende 2 dal var az önce 4dü nasıl 2 kaldı hatta tam yatağa geldim canım sigara çekti unutmuşum 1dk önce içtimi nasıl bişeyse geceleri daha çok istiyor gide fark etmiyorsunUyucam lan sigaram yok zaten duramam
Biraz para gecınce eline yüksekten konuşuyorSinan milyona yürürse burdaki tavrı makamı değişirmi dersin enişte
Hocama ufletelim bircsorun varsaBu arkadaş geldine göre ben yatıyorum bu rolü artık sevseler başarılı olmaz
O krem açtı şansı sinanın artık nereye sürdüyse 🤣😂Sinan 400 nerde hanki kiremi aldın şöyle
Hocama onaylatakim
Aynen enişte bende fark ettim onuBiraz para gecınce eline yüksekten konuşuyor
Hocam en son bunu üflediğinde az kalsın kendini kaybediyorduHocama ufletelim bircsorun varsa