- 8,024
- 2,378
- 113
@sinansrml63 ibanmi atalım kanka dmdenTmm kral dükkan senin
@sinansrml63 ibanmi atalım kanka dmdenTmm kral dükkan senin
Evet@sinansrml63 ibanmi atalım kanka dmden
beni alıntılama buyuk ıs basardın bravo seref madalyasını hak ettın 🥱🥱Başka yerde ara arpanı gereksiz insanlar ile işimiz yok
Öğretmen Şahin K. Pp olunca 😂😂😂dikkat et parmak atmasın![]()
Ahh kral sende vardin sanki yeni gordum bir sonrakine burdan atamadiklarima atarim sen dahilHayırlı olsun bol şanslar
3 kişi 200 oldu galiba @sinansrml63 @Mülayim6060Dostum kedicik i çıkar buradan sponsor olarak ricam senden
Bende vardım da olsun dost tebrik ediyorum sıkıntı yokAhh kral sende vardin sanki yeni gordum bir sonrakine burdan atamadiklarima atarim sen dahil
Attım reis kesene bereket.Ahh kral sende vardin sanki yeni gordum bir sonrakine burdan atamadiklarima atarim sen dahil
snmı açtın olum konuyu takıb yabmısız hak kazanmısız hayırdır @DaimonSabah dengesiz dengesiz konuşuyordu bu kedicik midir nedir ne yapalım bir de ödül mü attıralım adama
Kank sende hem roll sahibine laf sokuyom diyosun hem rollüne katılıyosun anlamadım
Ben karışmıyorum nasıl isterse öyle yapar sadece o şahsiyet e atmasın yeterli3 kişi 200 oldu galiba @sinansrml63 @Mülayim6060
Uzatma kral para onun deseku 5 kisi 200 ver yine veririm basks sefere kendi paramla yaptim mi sende listedesin
dostum bn sbonsorun bu oldugunu bılsm valla katılmazdımKank sende hem roll sahibine laf sokuyom diyosun hem rollüne katılıyosun anlamadım
AtıyorumKaragalak seawar fatih 3 kisi 200 dm atin
yok hacı nıy uzatmım oyl sy mı olur 2 maçtır takıb yabmısımUzatma kral para onun deseku 5 kisi 200 ver yine veririm basks sefere kendi paramla yaptim mi sende listedesin
Kank yapma yazıyodu ya ilk mesajdadostum bn sbonsorun bu oldugunu bılsm valla katılmazdım