Ulan dm den hani hayro veriyordu dedin gün gectikce sponsor arttı yok artık @Mülayim6060Rolu yarida kesiyoz limit var zaten cok gizli sponsorumuz @Mülayim6060 e tesekkurler 18k lik odemesini cikarttik 3k dagitim 10k bana okey mi millet
Ulan dm den hani hayro veriyordu dedin gün gectikce sponsor arttı yok artık @Mülayim6060Rolu yarida kesiyoz limit var zaten cok gizli sponsorumuz @Mülayim6060 e tesekkurler 18k lik odemesini cikarttik 3k dagitim 10k bana okey mi millet
Eyvallah kral iyiyiz çok şükür sagligina duaciyizEyvallah bedrettinim sen nasılsın
OkeyRolu yarida kesiyoz limit var zaten cok gizli sponsorumuz @Mülayim6060 e tesekkurler 18k lik odemesini cikarttik 3k dagitim 10k bana okey mi millet
Yürü lan sinan 😂😂😂Rolu yarida kesiyoz limit var zaten cok gizli sponsorumuz @Mülayim6060 e tesekkurler 18k lik odemesini cikarttik 3k dagitim 10k bana okey mi millet
kesene bereketRolu yarida kesiyoz limit var zaten cok gizli sponsorumuz @Mülayim6060 e tesekkurler 18k lik odemesini cikarttik 3k dagitim 10k bana okey mi millet
Sen kim köpek 10k hemen sinanRolu yarida kesiyoz limit var zaten cok gizli sponsorumuz @Mülayim6060 e tesekkurler 18k lik odemesini cikarttik 3k dagitim 10k bana okey mi millet
Tebrikler dostum kesene bereketRolu yarida kesiyoz limit var zaten cok gizli sponsorumuz @Mülayim6060 e tesekkurler 18k lik odemesini cikarttik 3k dagitim 10k bana okey mi millet
1 el daha cevirsen iyi olur aslında ama yinede sen bilirsinRolu yarida kesiyoz limit var zaten cok gizli sponsorumuz @Mülayim6060 e tesekkurler 18k lik odemesini cikarttik 3k dagitim 10k bana okey mi millet
Genel müdüre bak sen @Mülayim6060 ben sokkkYürü lan sinan 😂😂😂
😂😂😂 Ceo oldu artık agabeyGenel müdüre bak sen @Mülayim6060 ben sokkk
Çıkarmaz dost31k havale sorun cikarmaz demi
Hesabına giris çıkış oluyorsa sıkıntı cikmaz31k havale sorun cikarmaz demi
Kesene bereket dostRolu yarida kesiyoz limit var zaten cok gizli sponsorumuz @Mülayim6060 e tesekkurler 18k lik odemesini cikarttik 3k dagitim 10k bana okey mi millet
Enişte ben ölü yatırım yapmam boşa mı ortak aldik bu adami rol tarzı bana benziyor bi sen çaktım durumu 😀Sen kim köpek 10k hemen sinan