- 51,723
- 48,896
- 113
Ben sırf totem için vbette ki 12 saat iftar gibi beklediğim çark hakkımı bile kullanmadim daha umudum tükenmesin hemen diye sen uyumak diyinGecenin en tatlı yeri rollun kaymak zamanı uyumak nedir lo![]()
Ben sırf totem için vbette ki 12 saat iftar gibi beklediğim çark hakkımı bile kullanmadim daha umudum tükenmesin hemen diye sen uyumak diyinGecenin en tatlı yeri rollun kaymak zamanı uyumak nedir lo![]()
Benim 6.5 ve 9.5 bekliyo hâla 😂😂Ben vbet den oynadım sonuçlanmadı daha 9,5 betcoluk sıkıntı bence
Yanliz yiyen yanliz ölür kardes 😁Ama yiyemiyorum 🤬🤬
Bak bak hem totem hem kazançBen vbet den oynadım sonuçlanmadı daha 9,5 betcoluk sıkıntı bence
SonuçlanmışBenim 6.5 ve 9.5 bekliyo hâla 😂😂
Bos gelecek korkusuyla cebiremiyorum iki saattir 14 kere çark sayfası açıp geri kapattımÇarkları çevireyim bari bitene kadar
Bana 20 bonus çıktı kaybettik awBos gelecek korkusuyla cebiremiyorum iki saattir 14 kere çark sayfası açıp geri kapattım![]()
Bu yoklukta 20 bonus kaybedilirmi abi cıvata parası o yaBana 20 bonus çıktı kaybettik aw
Salağım ben ya 🤣🤣Bu yoklukta 20 bonus kaybedilirmi abi cıvata parası o ya![]()
Est dost kim istemez 200 yapıp cekmeyide olmuyir iste bazenSalağım ben ya 🤣🤣
Saçma sapan oynadım ondan dedimEst dost kim istemez 200 yapıp cekmeyide olmuyir iste bazen
Jocoro atmış mı6.5 olmuş mac
Benim 6.5 ve 9.5 bekliyo hâla 😂😂
Harbiden olmus 😁6.5 olmuş mac
AynenJocoro atmış mı
Dedim ama artıracam senin içinJocoro atmış mı
10. ÜstSon dk 6-5 oldu tam ekmek maçıymış