- 23,330
- 12,288
- 113
Sponsor Tuborg special +6 şimdi başlıyoruz
Bol sans kırmızı olsun bizim olsun diyosunSponsor Tuborg special +6 şimdi başlıyoruz
6 tane içmeden önce olabilirdi artık zaten bizim dostum😂😂😂Bol sans kırmızı olsun bizim olsun diyosun![]()
Bak geliyo ama dm ye cevap vermedin o airdrop eklenmedi bilmiyorum güvendikArtık kazansın birisi şu forumdan spordan ani hep hüsran dayız
Aga bana da gelmedi ki sen nerden mesaja ttınBak geliyo ama dm ye cevap vermedin o airdrop eklenmedi bilmiyorum güvendik
Buradan attım kardeş cevap vermedin ayıp ettin neyse..Aga bana da gelmedi ki sen nerden mesaja ttın
Ayıplıl değil görmedim onu geçtim adamlar binlerce kişiyi kandırmıs teelgramda yazıyor dedim ben olmadı yani kimseye ekleme yapmadılar adiler neyse takıl agaBuradan attım kardeş cevap vermedin ayıp ettin neyse..
Yürü bee kim tutar seni. Sana halen çok sinirliyim altın kuralı çiğnedi dünBunlar olmazsa 180 kasa var vbette oradan deneriz
Bak seni seviyorum agacım şimdi vbeti atıyorum sen kızma aq bir de Fatih bak fatih benim muhabbeti anlatsın sanaYürü bee kim tutar seni. Sana halen çok sinirliyim altın kuralı çiğnedi dün
Çiğnedim ama 12 de çıkıyosun işten silersin diye çiğnedim kafamın aq keşke yapmasaydım kusura bakma agaYürü bee kim tutar seni. Sana halen çok sinirliyim altın kuralı çiğnedi dün
Olum yemişim muhabbetini başkasıyla olandan bnane Bn sana ne dedim sen ne yaptın Bn ona bakarımBak seni seviyorum agacım şimdi vbeti atıyorum sen kızma aq bir de Fatih bak fatih benim muhabbeti anlatsın sana