Kanki haftaya pazartesi bnm role bekliyorum seni 😆Kendi paramızla asla bu istatistiği yakalayamayız
Kanki haftaya pazartesi bnm role bekliyorum seni 😆Kendi paramızla asla bu istatistiği yakalayamayız
Borcunun bitmesine cok sevindim dostÇekimi verdim dostlar teşekkür ederim hepinize bütün borçlarımı toparladım şimdi 3 arkadaşa ulaşcam çekim gelince haber veririm
Haftaya çok var sağ kalırsak 😂Kanki haftaya pazartesi bnm role bekliyorum seni 😆
güle güle harca dostumÇekimi verdim dostlar teşekkür ederim hepinize bütün borçlarımı toparladım şimdi 3 arkadaşa ulaşcam çekim gelince haber veririm
Teşekkürler dostgüle güle harca dostum
Darısı başımızaÇekimi verdim dostlar teşekkür ederim hepinize bütün borçlarımı toparladım şimdi 3 arkadaşa ulaşcam çekim gelince haber veririm
Keşke bende borcumu bitirebilsem uyuyamıyorum artık borçlardan ama senin adına sevindimÇekimi verdim dostlar teşekkür ederim hepinize bütün borçlarımı toparladım şimdi 3 arkadaşa ulaşcam çekim gelince haber veririm
Tebrikler 🔐Çekimi verdim dostlar teşekkür ederim hepinize bütün borçlarımı toparladım şimdi 3 arkadaşa ulaşcam çekim gelince haber veririm