- 34,546
- 19,157
- 113
La futbol rolü sıkıcı oluyo gece gece dk sayiyorz
Yok ben katmerden yana kullanmak istiyorum hakkımı😂😂Gel sana İtalyan karamel ısmarlayım damla sakızlı 🤣🤣
Haydiiiiii abiiiiHadi bi rool acma sırası bende sinoyu kaybettik![]()
Lose olalı 10 dk olduLa futbol rolü sıkıcı oluyo gece gece dk sayiyorz
Seni demiyom aşçı yi diyom şimdi gidip korner alacak gel 90 dk korner bekleLose olalı 10 dk oldu
geliyor yakalaGönder gelsin aşçı😂😂
Merkezde imamoğlu gözleme var orda çok yerdim katmer be zeytin ve peynir yanında çay sınırsız beleş ikramGel sana İtalyan karamel ısmarlayım damla sakızlı 🤣🤣
Taç da bekleyebiliriz herşey çıkabilir😂😂Seni demiyom aşçı yi diyom şimdi gidip korner alacak gel 90 dk korner bekle
Lara yaz katmer katmer yaz youtube a yönlendirir gugıl amca 🤣🤣Katmer dediniz de şarkı geldi aklıma aşkta dertler katmer katmer neydi bunun devamı şimdi gece boyu bunu düşünürüm
Buldum buldum zaten kafa zehir bendeLara yaz katmer katmer yaz youtube a yönlendirir gugıl amca 🤣🤣
Abi hangi şehirdesiniz ya sizin isimlerinin neMerkezde imamoğlu gözleme var orda çok yerdim katmer be zeytin ve peynir yanında çay sınırsız beleş ikram
Yaş 22 tabi deli fişek gibi dolanın gari 🤣🤣Buldum buldum zaten kafa zehir bende
Yozgatı dinliyoruz gözlerimiz kapalıAbi hangi şehirdesiniz ya sizin isimlerinin ne
Ben çetobaşganİsminiz ne abi
Sinoİsminiz ne abi
yok basket aldımSeni demiyom aşçı yi diyom şimdi gidip korner alacak gel 90 dk korner bekle
Sal kral takıldığın şeye bakŞu anasayfada rol yapan biri var sanırsın aq cumhurbaşkanı onu reddediyor bunu yasaklıyor çözemedim