- 23,330
- 12,288
- 113
EyvallahBol şans 🤴
EyvallahBol şans 🤴
Ayarlarım kaçtı toprak isterse hiç gol olmasınBol sans toprak tek gole kaldınmı cagır
Kime sinirlendin abiiii bosverrrrSikecem rol yapan kendini tanrı ilan ediyor aq formunda gece gece
Neden neolduAyarlarım kaçtı toprak isterse hiç gol olmasın
Abi naber nasılsın nasıl gidiyorBol sans toprak tek gole kaldınmı cagır
Şu anasayfada rol yapan biri var sanırsın aq cumhurbaşkanı onu reddediyor bunu yasaklıyor çözemedimNeden neoldu
T. Ederim totemci biz iyiyiz sende iyisindir inşAbi naber nasılsın nasıl gidiyor
Abiiiimmm iyiyim ya abilerle takılıyorum öyle Allah'a şükürT. Ederim totemci biz iyiyiz sende iyisindir inş
Abi nerdesin sennnnn nerdesinnnn bak kupon yaptı 50 TL veriyor gelirse beraber kupon yapalimmm miiiiiBol şanslar Sino
Saol ÇetoBol şanslar Sino
Yok ben töbe ettim kupon yapmayaAbi nerdesin sennnnn nerdesinnnn bak kupon yaptı 50 TL veriyor gelirse beraber kupon yapalimmm miiiii
Yaa bırak rahatsızı kendı kendıne eglenıyor işte bonus kovaladığı gunleri unutmusŞu anasayfada rol yapan biri var sanırsın aq cumhurbaşkanı onu reddediyor bunu yasaklıyor çözemedim
Abiiiiiiiiii kazancazzz tekrardan ya yapmaaYok ben töbe ettim kupon yapmaya
Aşçının yazdığı mesajı buna atmış gereksizin biri neyse güldük diye men edilmişim be yarram sen kimsin beni men etcenYaa bırak rahatsızı kendı kendıne eglenıyor işte bonus kovaladığı gunleri unutmus
Ya bırak Allah aşkına hep kaybediyoz işte 🤣🤣Abiiiiiiiiii kazancazzz tekrardan ya yapmaa
Ulan 12 k para alıcan bana 30 atıcan söver gibiAşçının yazdığı mesajı buna atmış gereksizin biri neyse güldük diye men edilmişim be yarram sen kimsin beni men etcen