- 79,035
- 51,015
- 113
Ya abi ben ne zaman 5 10 lira bakiyem olsa yapıyorum 300 500 olunca yapamıyorum 🤔😆😆😆Kasa en az 100 lazım Sino 50 60 la yapamıyom bi türlü 🤣🤣
Ya abi ben ne zaman 5 10 lira bakiyem olsa yapıyorum 300 500 olunca yapamıyorum 🤔😆😆😆Kasa en az 100 lazım Sino 50 60 la yapamıyom bi türlü 🤣🤣
Abiiiii vurucaz parayı az kaldı azzz 50 bin kazanıp herkese 5 TL atcam 😆😆😆😆😆😆😆😆😆Ama bu arkadaş beni kurtaracak dimi kardeş 🤣🤣
Para kazanılır kaybedilir sıkıntı yok kardeşimAbiiiii vurucaz parayı az kaldı azzz 50 bin kazanıp herkese 5 TL atcam 😆😆😆😆😆😆😆😆😆
Abi geçen yazdım yaaaa bu benim sözüm 😆😆 para kazanılır kaybedilir önemli olan abilik kaedeslik dedimPara kazanılır kaybedilir sıkıntı yok kardeşim
Bozuk çeto aynı kafam gibiRol nasıl gidiyor Sino
Seni tanımak isteriz kardeşim Karadeniz bölgesinde ikamet ediyosun sanırımAbi geçen yazdım yaaaa bu benim sözüm 😆😆 para kazanılır kaybedilir önemli olan abilik kaedeslik dedim
Maalesef agaMedellşn penaltı ama digerleri cok tatsız be sino baskan
Sonunda 3 evetle ugurlucaz gibi dedinSeni tanımak isteriz kardeşim Karadeniz bölgesinde ikamet ediyosun sanırım
Bozuk çeto aynı kafam gibi
Kaç maç kombinledin SinoMedellşn penaltı ama digerleri cok tatsız be sino baskan
5 1 won var gerisi gol yokKaç maç kombinledin Sino
Medellin iy 1.5 üst alSon 1 tl kaldı kime bassam bilemedim
Alıp buraya atıyorum tutarsa kırışırızMedellin iy 1.5 üst al