- 2,994
- 4,340
- 113
Ha foruma sponsorlardan deneme bonusu almışsın ha sokakta şise toplamıssın aynı şey allah carpsın
Valla kimlik numaramız eskort numarası gibi oldu mübarekHa foruma sponsorlardan deneme bonusu almışsın ha sokakta şise toplamıssın aynı şey allah carpsın
Sabah clovers açar konuyu Yeni isim diye1 Temmuz itibarıyla, üzerinde DOA logosu bulunan içecek ambalajlarını iade edenler her ürün için 1 TL depozito ücreti alabilecek.
Günde 1000 şişe toplayabilirmiyim acaba aklima yattı bu iş milletin ağız kokusunu çekmekten iyidir
Ekli dosyayı görüntüle 980632
Gül bakalımBir kez daha beni işaret edecek çocuk filan diye yorum yaparsan icinden geçerim senin haberin olsun
İlk zamanlar zor 1000 adet sonra kolay belki1 Temmuz itibarıyla, üzerinde DOA logosu bulunan içecek ambalajlarını iade edenler her ürün için 1 TL depozito ücreti alabilecek.
Günde 1000 şişe toplayabilirmiyim acaba aklima yattı bu iş milletin ağız kokusunu çekmekten iyidir
Son cümleyee haykırdım 😂😂1 Temmuz itibarıyla, üzerinde DOA logosu bulunan içecek ambalajlarını iade edenler her ürün için 1 TL depozito ücreti alabilecek.
git karton plastik toplama işi yap orda daha çok para kazanırsın1 Temmuz itibarıyla, üzerinde DOA logosu bulunan içecek ambalajlarını iade edenler her ürün için 1 TL depozito ücreti alabilecek.
Konuyu açan clowers olmalıydı hayal kırıklığı yasadim1 Temmuz itibarıyla, üzerinde DOA logosu bulunan içecek ambalajlarını iade edenler her ürün için 1 TL depozito ücreti alabilecek.
Bu işlerin çetesi var bı ton dayak yersin gün boyu toplarsın akşam önünü keser alırlar hepsini 😀1 Temmuz itibarıyla, üzerinde DOA logosu bulunan içecek ambalajlarını iade edenler her ürün için 1 TL depozito ücreti alabilecek.