- 725
- 264
- 63
Merhaba Sayın Forum Üyeleri Artık SMS Gelmiyor Günde 500 1000 tane Gelen SMSler Artık İki Üç Tane Geliyor Umarım Rahatsınızdır İyi Muhabbetler ☺☺
Ben rahatsızım arada o smslerden ekmek yiyodum ekleme falan olunca yazıolardı gelirim düştü...Merhaba Sayın Forum Üyeleri Artık SMS Gelmiyor Günde 500 1000 tane Gelen SMSler Artık İki Üç Tane Geliyor Umarım Rahatsınızdır İyi Muhabbetler ☺☺
Zaten Bedava Bonus Ekleyen Büyük ihtimalle SMS atar Ama Onun Haricinde Promosyon vs vs SMS gelmesinBen rahatsızım arada o smslerden ekmek yiyodum ekleme falan olunca yazıolardı gelirim düştü...
Telegram' kanallarını takip edersen ekleyenleri söylüyorlarBen rahatsızım arada o smslerden ekmek yiyodum ekleme falan olunca yazıolardı gelirim düştü...
Saçma sapan smsler zaten içeriğine bakmadan siliyordum. İyi oldu bu, silmek icin daha az efor sarfedeceğiz en azından.Merhaba Sayın Forum Üyeleri Artık SMS Gelmiyor Günde 500 1000 tane Gelen SMSler Artık İki Üç Tane Geliyor Umarım Rahatsınızdır İyi Muhabbetler ☺☺
hepsi içerde aqMerhaba Sayın Forum Üyeleri Artık SMS Gelmiyor Günde 500 1000 tane Gelen SMSler Artık İki Üç Tane Geliyor Umarım Rahatsınızdır İyi Muhabbetler ☺☺
Dolandırıcılarında sabrı bir yere kadar Ömer baba, Allah bilir ne hikayeler anlattın da süre doldu dediler.Sayın Davalı, tarafınıza tanınan süre dolmuştur. Bilgi için 02126551514 üzerinden REHBER HUKUK BÜROSU ile iletişime geçiniz.
Lanet olasıca Netflix bet midir nedir günde 950 tane SMS yolluyor diğerlerinin hakkınıda kendisi atıyor zaten yine kotamız düşmedi sağolsunMerhaba Sayın Forum Üyeleri Artık SMS Gelmiyor Günde 500 1000 tane Gelen SMSler Artık İki Üç Tane Geliyor Umarım Rahatsınızdır İyi Muhabbetler ☺☺
Aradılar seni topuğundan vuracaz dediler bir hikaye anlattım vazgeçip 1000 TL hediye ettilerDolandırıcılarında sabrı bir yere kadar Ömer baba, Allah bilir ne hikayeler anlattın da süre doldu dediler.
Takvada benden üstünsün vesselam.Aradılar seni topuğundan vuracaz dediler bir hikaye anlattım vazgeçip 1000 TL hediye ettiler
Bakaydın reis belki güzel mesaj atıyordur🤣Lanet olasıca Netflix bet midir nedir günde 950 tane SMS yolluyor diğerlerinin hakkınıda kendisi atıyor zaten yine kotamız düşmedi sağolsun
Günün filmi yüzde 300 yatırım bonusu diye geliyor hep 🤣Bakaydın reis belki güzel mesaj atıyordur🤣
Oh oh yenir yenir %300 mis 3718284720394 çevrim şartıda vardırGünün filmi yüzde 300 yatırım bonusu diye geliyor hep 🤣
İlk açıldıklarinda 3 defa 1 k çektim koddan bakiye silmediler herhalde ondan sürekli darlıyolar ,gelsinde hakkımız olanı geri teslim alalım diye çok beklerler xhhshdOh oh yenir yenir %300 mis 3718284720394 çevrim şartıda vardır
Pala nerdesin laMerhaba Sayın Forum Üyeleri Artık SMS Gelmiyor Günde 500 1000 tane Gelen SMSler Artık İki Üç Tane Geliyor Umarım Rahatsınızdır İyi Muhabbetler ☺☺
Az önce bana da geldi aradım geri goygoy yaptık😀Sayın Davalı, tarafınıza tanınan süre dolmuştur. Bilgi için 02126551514 üzerinden REHBER HUKUK BÜROSU ile iletişime geçiniz.