- 4,812
- 5,864
- 113
bol şanslar dostum.
sağol dostumbol şanslar dostum.
Gelir bugun maclar alt genelde
ufak başladım bu sefer 2 gündür ne kuponlar kayıp ettim hep tek gol yada 1-2 sayıdan birde ufak kasa ile zarar çıkartmaya çalışacambro kart yok bi maçta sadece 1 tane korner olmuş. böyle giderse çok rahat gelir gibi duruyor.
en iyisini yapmışsın. hırs yapmadan devam etmek en güzeli.ufak başladım bu sefer 2 gündür ne kuponlar kayıp ettim hep tek gol yada 1-2 sayıdan birde ufak kasa ile zarar çıkartmaya çalışacam
umarım gelir dostum. akşam güzel maçlar var kasa olur en azından.gelmesi lazım bunun artık bakalım
ona uğraşıorm dostum gelirse güzel bi kupon yapacamumarım gelir dostum. akşam güzel maçlar var kasa olur en azından.
mozambik ilk yarı bitti kornersiz.ona uğraşıorm dostum gelirse güzel bi kupon yapacam
inş dostGelir bugun maclar alt genelde
bitti ilk yarı.mısırda şuan 2 korner var. öyle bitsin bari
eğer bu kupon gelir sonra yapacağım kuponlarda gelirse çekim yaparsam sana şans parası göndereceğim dost @KARTALizmamısırda şuan 2 korner var. öyle bitsin bari
Dostum düşünmen yeterli sağolasın. Gelsin bi kuponda gerisi mühim değil.eğer bu kupon gelir sonra yapacağım kuponlarda gelirse çekim yaparsam sana şans parası göndereceğim dost @KARTALizma