- 7,050
- 5,618
- 113
Tetikte olmak her zaman önemli dostzebra dayım gıbı tetık parmak hastalıgı vardır sende de dost
Tetikte olmak her zaman önemli dostzebra dayım gıbı tetık parmak hastalıgı vardır sende de dost
counter dan baska oyun mu vardı eskıden dost fıfa 2007 oynardık bı de ataride oynamamıstır bunlar dostİnsan hiç kantir oynamaz mi dost nerde yaşadın sen
GTA mario kantir oynamayan kendine çocukluğum iyi geçti demesin dostcounter dan baska oyun mu vardı eskıden dost fıfa 2007 oynardık bı de ataride oynamamıstır bunlar dost
Bnm zamanımın oyunu değildir duydum ama hiç oynmdmİnsan hiç kantir oynamaz mi dost nerde yaşadın sen
Bizim mahallede 40 yaşındaki adamlarla biz arasıra makarsina oynuyorduk dost 2 sene önce Ramazanda sen nasıl duymadın nerde yasiyon senBlki
Bnm zamanımın oyunu değildir duydum ama hiç oynmdm
z kusagıdır belkı dostBizim mahallede 40 yaşındaki adamlarla biz arasıra makarsina oynuyorduk dost 2 sene önce Ramazanda sen nasıl duymadın nerde yasiyon sen
Kantiri bilmeyende ne biliyim dostz kusagıdır belkı dost
80 li yıllarda doğdm adanalıyak gardaş 😆😆Bizim mahallede 40 yaşındaki adamlarla biz arasıra makarsina oynuyorduk dost 2 sene önce Ramazanda sen nasıl duymadın nerde yasiyon sen
internet cafeye gitmemiş hiç heralde dostumuz![]()
bizim evde atari vardı bilgisayar ile geç tanıştık evdePek gtmdm evde pc int vardı hep
yine miŞakamı buuu siğara ya zam glmş 2tl
sürekli zam senden duydum bende dost umarım gelmemiştirŞakamı buuu siğara ya zam glmş 2tl
Bn z kuşğnda atari vardı bndede mariodaki prensesin hastsydm Erhan duymsn sonra pc oldu ama hiçbir zaman cafede CO oynmdmbizim evde atari vardı bilgisayar ile geç tanıştık evde![]()
Daha şimdi aldm 23.5 olan chesterfield 25.5 olmşsürekli zam senden duydum bende dost umarım gelmemiştir