- 19,596
- 22,183
- 113
Şaka gibi gittik 1 sayıdan 2 de 1 attı lose oldu . 17 16 idi 2.4 vardı şu ligde de olmuosa
Maç baya hızlı yalnız dostonlarda gol geldıgı zaman colonda kacırmıs dost
Ekli dosyayı görüntüle 228070
yav bırak programda 5 tane mac var 3une gol olur dıyon sansına oluyoBiz boş kupon vermeyiz dost
Son faul 2.de 1 atti serefsizler yawBende bhnu aldım
Dost incitmeden tebrik etsen daha güzel oluryav bırak programda 5 tane mac var 3une gol olur dıyon sansına oluyo
sonra tipster kesiliyon dost helal ama sinemayı ıyı yapıyon
sağlık olsun dostumŞaka gibi gittik 1 sayıdan 2 de 1 attı lose oldu . 17 16 idi 2.4 vardı şu ligde de olmuosa
tebrıkler dost kırdıysam affetDost incitmeden tebrik etsen daha güzel olur
Şimdi sana yazcaktim keske oynasaydin diye oynamisin helal dostBen erkanın dediği iki maçı aldım basketii telafi ettik
Ekli dosyayı görüntüle 228071
Estağfurullah dosttebrıkler dost kırdıysam affet
Ayni ligden mets maci war ondan cok sayi geliyorŞaka gibi gittik 1 sayıdan 2 de 1 attı lose oldu . 17 16 idi 2.4 vardı şu ligde de olmuosa
Dost nikuraga ligine bi gol bide meksika ligine 1 gol al uzmucek miktardaBen erkanın dediği iki maçı aldım basketii telafi ettik
Ekli dosyayı görüntüle 228071
Meksika atlante aldım zaten tupi ile ikisjnjDost nikuraga ligine bi gol bide meksika ligine 1 gol al uzmucek miktarda
Nikuraga 3 oldu dostMeksika atlante aldım zaten tupi ile ikisjnj
nikaragua 3 oldu dost tebrıklerDost nikuraga ligine bi gol bide meksika ligine 1 gol al uzmucek miktarda
Diriangen 10 olacak galibaMeksika atlante aldım zaten tupi ile ikisjnj
Ali'nin ilk kupon yapcaginda 2vuk yok 3 buçuk var dedi oyna dediğim maç bu dostnikaragua 3 oldu dost tebrıkler
helal dost twitter da hesap acta tipster yapalım seniAli'nin ilk kupon yapcaginda 2vuk yok 3 buçuk var dedi oyna dediğim maç bu dost