- 4,812
- 5,864
- 113
burda rahatça konuşun diye çağırdım kankakendı ayagına sıktın dost geldik bol sans
Bol şans dost .madem daver ettin başka konu açmayayım benim kuponda bu@seznaz01 dostumuzun göndermiş olduğu şans parası ile şansımızı deniyelim
Ekli dosyayı görüntüle 228049

sayı sayma sineması başlar birazdan dost aldın mı yeriniGel dedin geldik dost
hoşgeldin dostGel dedin geldik dost
bize danısılmadan yapılan kuponlar yatmaya mahkumdur dostBol şans dost .madem daver ettin başka konu açmayayım benim kuponda bu
Ekli dosyayı görüntüle 228050
Bence kuponun albenisi varBol şans dost .madem daver ettin başka konu açmayayım benim kuponda bu
bol şans kankaBol şans dost .madem daver ettin başka konu açmayayım benim kuponda bu
Bol şans@seznaz01 dostumuzun göndermiş olduğu şans parası ile şansımızı deniyelim
Bırak dost tatava yapmayıbize danısılmadan yapılan kuponlar yatmaya mahkumdur dost
Geçen arjantin verdin patladı gittin yine verdin o lige daha kuruş oynamambize danısılmadan yapılan kuponlar yatmaya mahkumdur dost
Sanada bro gelsin ikisidebol şans kanka
Bol şans diliyorum dost@seznaz01 dostumuzun göndermiş olduğu şans parası ile şansımızı deniyelim
kazandırdıklarımızı neden soylemıyon Alicim ilk kuponu düz oynasan para altında kalmıstın bunlardan da bahsetseneGeçen arjantin verdin patladı gittin yine verdin o lige daha kuruş oynamam
Doğru yolu bulmana sevindim dost bu Erhan aramızda kalsın site elamaniymisGeçen arjantin verdin patladı gittin yine verdin o lige daha kuruş oynamam
antepli tam tersini diyo dost ugursuz diyo mehmet abimize@Hayatindibi nerdesin toprağım şans getiriosn bana![]()