- 11,585
- 6,829
- 113
7.85İzleyin yazın buraya beyler 50 kişi izlemeyelim
7.85İzleyin yazın buraya beyler 50 kişi izlemeyelim
Helal dost ne agız varmıs sendedeŞimdi gelip meyler 5 TL verdi demesin dostumuz
Şoma agizliyimdir dost ne vermiş ben izlemedimHelal dost ne agız varmıs sendede
Bi 5000x gelseydi iyiydi dostprensese yıne zekatı bıraktık dost sevaptır ramazanda
Simartiyosun dost bizi
7 kusur vermıs dost 2 tl fazlaŞoma agizliyimdir dost ne vermiş ben izlemedim
5000 i bırak 50xi zor gosterıyo bu oyun dost bızde ınadına alıozBi 5000x gelseydi iyiydi dost![]()
Elbet bir gün dost5000 i bırak 50xi zor gosterıyo bu oyun dost bızde ınadına alıoz
Tatava yapma enıste5000 i bırak 50xi zor gosterıyo bu oyun dost bızde ınadına alıoz
dost etiketleyemedim seni payfix yazabilir misinTatava yapma enıste
enişte bitirdin bizi prensesi sen mi verdın pragmatıc e naptın somurdu bııtırdı bızıTatava yapma enıste
Onu kimse etiketleyemiyor dost üstüne alınmadost etiketleyemedim seni payfix yazabilir misin
onu kımse etıketleyemıyo dost forumda kımde sorun var sen dusundost etiketleyemedim seni payfix yazabilir misin
Vericek enişte az kaldıenişte bitirdin bizi prensesi sen mi verdın pragmatıc e naptın somurdu bııtırdı bızı
Ya dost şu etiket işini normal yap cins cins hareket yapiyon bie dalga olsa etiket atıp ziplican hemenTatava yapma enıste
Saçma sapan iş yapıyorYa dost şu etiket işini normal yap cins cins hareket yapiyon bie dalga olsa etiket atıp ziplican hemen