- 4,812
- 5,864
- 113
al bugün geriCok verdim dun aksam cokk
al bugün geriCok verdim dun aksam cokk
ya para senın kımse karısmaz da 29 50x olmus daha ne kadar zorlanır sabahın korunde ondan dedıksiz yeter dediniz diye bıraktım yoksa ben devam edecektim
ewvallah dost benim iyiliğim için biliormya para senın kımse karısmaz da 29 50x olmus daha ne kadar zorlanır sabahın korunde ondan dedık
Aksam barca fener para bunlardaewvallah dost benim iyiliğim için biliorm![]()
bu dahakıne vur derız dost mademewvallah dost benim iyiliğim için biliorm![]()
fener maçı üst olmaz mıAksam barca fener para bunlarda
Olur gibi bro fener tek basina ust yapabilirfener maçı üst olmaz mı
3 tane üst maçı bulup yapym kuponOlur gibi bro fener tek basina ust yapabilir
oynasan atmazlar45 de attılar
Ekli dosyayı görüntüle 228142
Yatırımsız 266 tlkendı ayagına sıktın dost geldik bol sans
266 nereye verıyo dost sak dıye sen referanstan adam topluyom deseneYatırımsız 266 tl
Yarin rolling yaparsınız
Anında üye ol çek
nasıl da bizi düşünüyor kendisi bile almıyor krem peynir zekalı tostumuz 🤩Yatırımsız 266 tl
Yarin rolling yaparsınız
Anında üye ol çek
Yok veriyor denedim gece 12 de ekliyor 200 tl artı 66 veriyor266 nereye verıyo dost sak dıye sen referanstan adam topluyom desene
Teşekkür ederim bro da fazla bisey almadın başka zaman atarsin senin kazanmana sevindim. Bol şans sana .sen bana 3 tane maç verirsen bugün akşama guzel olur
La bu iskorpite etiket atinca niye siyah olmuyor 😁
kesin yatar dostumTeşekkür ederim bro da fazla bisey almadın başka zaman atarsin senin kazanmana sevindim. Bol şans sana .sen bana 3 tane maç verirsen bugün akşama guzel olur
Cins cins hareket yapiyo işte gece de yazdık kaldır şunh diye kaldırılmadiLa bu iskorpite etiket atinca niye siyah olmuyor 😁
Biz verelim abi olmaz mıTeşekkür ederim bro da fazla bisey almadın başka zaman atarsin senin kazanmana sevindim. Bol şans sana .sen bana 3 tane maç verirsen bugün akşama guzel olur