- 11,584
- 6,829
- 113
Sayılacak bi şeyler yok mu dostlar @erhanbey22Şamandan kalan batıl inançlar dost affet
Sayılacak bi şeyler yok mu dostlar @erhanbey22Şamandan kalan batıl inançlar dost affet
dost kaldık senın 40 a ıyı mı mıllete bas derken ıyıydı verelım 2 macta basbakalım nasıl oluıomusŞamandan kalan batıl inançlar dost affet
Olabilir maçlar başlayınca burdayızzor ama gelir belki
Ekli dosyayı görüntüle 228191
paris macı gelirse olur dostzor ama gelir belki
Ekli dosyayı görüntüle 228191
Bencede dostdost kaldık senın 40 a ıyı mı mıllete bas derken ıyıydı verelım 2 macta basbakalım nasıl oluıomus
dost kaldık senın 40 a ıyı mı mıllete bas derken ıyıydı verelım 2 macta basbakalım nasıl oluıomus
Avlanma işini uzakta yapın dostlar bırakın beni ketenpereye getirme dalgasını hainlerBencede dost![]()
Görüşürüz dostakşam görüşürüz beylr o zaman
Çoktan piç etti parayı @erhanbey22Avlanma işini uzakta yapın dostlar bırakın beni ketenpereye getirme dalgasını hainler
sinemamı yapıyo dıyon yanı dost acık konusÇoktan piç etti parayı @erhanbey22
Birazdan yazar sabah 10gibi payfixler şenlenir diyesinemamı yapıyo dıyon yanı dost acık konus
3 tane ilk yarı kg oynuyo tutsun diye bekliyo tutar mıÇoktan piç etti parayı @erhanbey22
gelecegı varsa oyle de gelır dost3 tane ilk yarı kg oynuyo tutsun diye bekliyo tutar mı
Ben senin için dedim dost3 tane ilk yarı kg oynuyo tutsun diye bekliyo tutar mı
Hain Beko iki taraflı oynuyon dost galeyana gelmesinemamı yapıyo dıyon yanı dost acık konus
9da yattım 4 te kalktım yeterOlum siz kaçta yattiniz kaçta kalktiniz foruma girdim aktifsiniz
40ın 40ı cıkmadan oynamıcakmıssın dost dogru muHain Beko iki taraflı oynuyon dost galeyana gelme
Ya o çoktan kaybetti sinema yapıyor40ın 40ı cıkmadan oynamıcakmıssın dost dogru mu
Helal dost ulen deddim ben mi çok uyumuşum aynı orandaymis uyuma saatleri ama bu Erhan az uyuyo bilader var onda bi dalgalar9da yattım 4 te kalktım yeter![]()