- 11,584
- 6,829
- 113
Aynen o biraz değişik hallere bürünmüş birazdan payfixler şenlenirse şaşırmaHelal dost ulen deddim ben mi çok uyumuşum aynı orandaymis uyuma saatleri ama bu Erhan az uyuyo bilader var onda bi dalgalar
Aynen o biraz değişik hallere bürünmüş birazdan payfixler şenlenirse şaşırmaHelal dost ulen deddim ben mi çok uyumuşum aynı orandaymis uyuma saatleri ama bu Erhan az uyuyo bilader var onda bi dalgalar
41. Gün tütü MasaAllah diyip oynucam dost40ın 40ı cıkmadan oynamıcakmıssın dost dogru mu
para olan adamı uyku tutar dostHelal dost ulen deddim ben mi çok uyumuşum aynı orandaymis uyuma saatleri ama bu Erhan az uyuyo bilader var onda bi dalgalar
Payfix=Erhan hakeret mi ediyon dost iki kelimeyi yan yana getirerekAynen o biraz değişik hallere bürünmüş birazdan payfixler şenlenirse şaşırma![]()
Sırtlanı aldatmaya yönelik hareketler bunlarBoş boş konuşmayın beyler Vbette gece 12 de 1 tane kapı gibi çevirme hakkım var ordaki 50 bende rahat olun anliyomusunuz
helal dost uzun soluklu sınemalara basladın sektorde tutunmaya nıyetlısın dostBoş boş konuşmayın beyler Vbette gece 12 de 1 tane kapı gibi çevirme hakkım var ordaki 50 bende rahat olun anliyomusunuz
Sektör neyi isterse onu yapiyoz dost sektörde uzun metrajda çok dostumuzu kaybettik dosthelal dost uzun soluklu sınemalara basladın sektorde tutunmaya nıyetlısın dost
Manevra dalgası mı dostSırtlanı aldatmaya yönelik hareketler bunlar![]()
Yalandan boş bi sinyal gibi geldi dost banaManevra dalgası mı dost
Dost bu sektörde sirtlanlar asla boş yere sinyal yapmaz dost ufukta kesin bi ışık gozukmustur dostYalandan boş bi sinyal gibi geldi dost bana![]()
helal dost sırtlan anatomı ve psıkolojısını ıyı analız etmıssınDost bu sektörde sirtlanlar asla boş yere sinyal yapmaz dost ufukta kesin bi ışık gozukmustur dost
buyur dost zebra dayımın sınemaları var burda bı goz at ıstedımDost bu sektörde sirtlanlar asla boş yere sinyal yapmaz dost ufukta kesin bi ışık gozukmustur dost
Mesleğimi düzgün icra ettirmeye calisiyom dost dumenden değilhelal dost sırtlan anatomı ve psıkolojısını ıyı analız etmıssın
Dost Allah akıl versin zebra dayimizabuyur dost zebra dayımın sınemaları var burda bı goz at ıstedım
oyle deme dost dogru konusuyoDost Allah akıl versin zebra dayimiza
Bi Frawun hakkında doğru konusmus bide ağaç muhabbetinde geri muhabbetleri safsata dost değişikoyle deme dost dogru konusuyo
aynen seyyar dayımız eski toynak zebramız dost 👊🏼🤩Bi Frawun hakkında doğru konusmus bide ağaç muhabbetinde geri muhabbetleri safsata dost değişik