Mert9191diğer roll açan kim ki göremedim
Mert9191diğer roll açan kim ki göremedim
mert9191 var onu dedi sanırım renkdaş.diğer roll açan kim ki göremedim
Kg@siyahbeyaz106 şansın yanında totem yaptığım kadar iyi olması dileğiyle kardeşim gönlüm başarmandan yana tam 2.5 saat oldu çünkü. Takibe devam etmek isterdim yalnız işe geldim kazancın daim olsun görüşürüz
Slm kardes bol sans son durum nedir anca geldimdiğer roll açan kim ki göremedim
Neyse biz onlardan değiliz boşver onlarıbu sitede para için babasını anasını vuracak adamlar var kanka dikkat et![]()
biz bize yeteriz forumda sayılı kişiler var adam gibi muhabbeti olan.Neyse biz onlardan değiliz boşver onları
kolay gelsin dost özelden payfix at eğer hedefe ulaşırsam şans parası atayım@siyahbeyaz106 şansın yanında totem yaptığım kadar iyi olması dileğiyle kardeşim gönlüm başarmandan yana tam 2.5 saat oldu çünkü. Takibe devam etmek isterdim yalnız işe geldim kazancın daim olsun görüşürüz
bu da rast gele renkdaş.
as dostum ufak ufak gidiyorum şuan iyi durumda kasa 29 dan 250 yaptık bakalımSlm kardes bol sans son durum nedir anca geldim
sağolasın dostumbu da rast gele renkdaş.
Hoşgeldin abi kaçtım Bn sigara içip içeri gryrmSlm kardes bol sans son durum nedir anca geldim
Hbbiz bize yeteriz forumda sayılı kişiler var adam gibi muhabbeti olan.
Al biri geldi arada takışırız ama @Hayatindibi de iyi sırtlan dostumuzdurhoş geldin dost.
Hb kardesHoşgeldin abi kaçtım Bn sigara içip içeri gryrm
Oo bayagi yurumussunas dostum ufak ufak gidiyorum şuan iyi durumda kasa 29 dan 250 yaptık bakalım
coin işleri ne alemde alışabildin mi ortama
Coinle isim yokki benim o sakarya tokeni cekdim o kdr anlamam ben coindencoin işleri ne alemde alışabildin mi ortama![]()
Bnde kuponlara bakinca onu fark ettimkasa basarak gitsem hedefe ulaştıydık heralde ama böyle yavaş gitmeyi tercih ettim
neyse en azından kasa yaptıkBnde kuponlara bakinca onu fark ettim