Erhan sen bilirsin Bnde halen neden yeni üye yazısı kalkmadı profildenaltıncasınoda oynasa sılerdı bakıyeyı aynı maca 2 defa oynanılmaz dıye kuralı var pıyasanın kalesıdır
Erhan sen bilirsin Bnde halen neden yeni üye yazısı kalkmadı profildenaltıncasınoda oynasa sılerdı bakıyeyı aynı maca 2 defa oynanılmaz dıye kuralı var pıyasanın kalesıdır
yazdım yegenım benimyazdın mı eschelon yegenıne kutladın mı bayramını dayıcım
tamamdır dost arada oynuyordum oradan da bundan sonra uzak dururumoynama ordan dost oynuyosan camur oldu o sıte el degıstırdı buyuk ıhtımal
ahahahahahahahaahahahahah 57,95 basmıs adamım
plakayı bastımahahahahahahahaahahahahah 57,95 basmıs adamım
bılmıyorum kı dost cok muhım mı darıldın mı yenı uye yazıyo dıyeErhan sen bilirsin Bnde halen neden yeni üye yazısı kalkmadı profilden
Daha 10dk var bnda yeşiller inşallah hedef tamam
şimdide basket attırmamaya çalışacağız zor ama olacak bu da inşallah
Vallahi kaç zamandır kafama takıyrm sizde yok niye Bnde varbılmıyorum kı dost cok muhım mı darıldın mı yenı uye yazıyo dıye
tanınmış üye yazıyorVallahi kaç zamandır kafama takıyrm sizde yok niye Bnde var
10 numararotabet nasıl deneyen var mı aranızda
Bn hiç oynmdm oynyn arkdşm da yk bilen yazsın beylerrotabet nasıl deneyen var mı aranızda
rotabet ıyıdır dost bazı dostlarımıza 27k yı tek kalemde gonderdırotabet nasıl deneyen var mı aranızda
sağolasın dostumrotabet ıyıdır dost bazı dostlarımıza 27k yı tek kalemde gonderdı
Kanki eyvallah tanınıyrzda solda mavi yeni üye yazsın neden vartanınmış üye yazıyor