- 28,846
- 26,742
- 113
oncelıkle kestane balının dıyarı zonguldaktan hepnıze sevgı selamlarımı ıletıorum
takp eden 5 kısı ya var yok zatenbeyler çekim verdim teşekkür ederim elinize ağzınıza sağlık 150 tl dağıtım yapıcam nasıl yapalım 3 kişi 50 tl mi 5 kişi 30 tl mi
5 kişi varsa 30 yap knkibeyler çekim verdim teşekkür ederim elinize ağzınıza sağlık 150 tl dağıtım yapıcam nasıl yapalım 3 kişi 50 tl mi 5 kişi 30 tl mi
5 kişi 30 iyidir dost senin şansından ne kadar çok arkadaş yararlansa o kadar iyibeyler çekim verdim teşekkür ederim elinize ağzınıza sağlık 150 tl dağıtım yapıcam nasıl yapalım 3 kişi 50 tl mi 5 kişi 30 tl mi
3 kişi dersen seznaz sukes ben ilk 3e gireriz. 5 dersen erhanbeyle sahtiyanı ekle oraya. Bana kalırsa 5 kişi olsun bayram öncesi herkes nasiplensinbeyler çekim verdim teşekkür ederim elinize ağzınıza sağlık 150 tl dağıtım yapıcam nasıl yapalım 3 kişi 50 tl mi 5 kişi 30 tl mi
ha zonguldak ha sinop dayıcımoncelıkle kestane balının dıyarı zonguldaktan hepnıze sevgı selamlarımı ıletıorum
Katılıyrm 20tl için erhanı üzmeye degmez 😆😆3 kişi dersen seznaz sukes ben ilk 3e gireriz. 5 dersen erhanbeyle sahtiyanı ekle oraya. Bana kalırsa 5 kişi olsun bayram öncesi herkes nasiplensin
erhan senın memmleket nere la kurt senınkı nereydıha zonguldak ha sinop dayıcım
benim sinoperhan senın memmleket nere la kurt senınkı nereydı
30 lırayı 1360 yapıp cekmemısız dost bı 30 daha uzmez bızı bakın keyfınıze sızKatılıyrm 20tl için erhanı üzmeye degmez 😆😆
o zaman o 5 arkadaş payfixlerini dm den atabilir miKatılıyrm 20tl için erhanı üzmeye degmez 😆😆
alacaklılardan kaca kaca 81 vilayeti dolastık dayıcım konu sahıbı nerelyse oralı oluyoz bızerhan senın memmleket nere la kurt senınkı nereydı
20 fazla alsak zengin mi olcaz aw 5 kişi işte30 lırayı 1360 yapıp cekmemısız dost bı 30 daha uzmez bızı bakın keyfınıze sız
eyvallah dostum20 fazla alsak zengin mi olcaz aw 5 kişi işte
5 kısı 30 yap dost brn okeyimbeyler çekim verdim teşekkür ederim elinize ağzınıza sağlık 150 tl dağıtım yapıcam nasıl yapalım 3 kişi 50 tl mi 5 kişi 30 tl mi