- 6,782
- 2,719
- 113
Bada sen virirmisin 😁😁gecmıs olsun dostum @Resitaltr kupon ıstemıs senden bak
Bada sen virirmisin 😁😁gecmıs olsun dostum @Resitaltr kupon ıstemıs senden bak
bakıyeyı at dost gorelım verırızBada sen virirmisin 😁😁
Oww yeahhh bakiyeyi görmeden kupknda paylaşmiyoruz bak helebakıyeyı at dost gorelım verırız
oranları ona göre ayarlıcakOww yeahhh bakiyeyi görmeden kupknda paylaşmiyoruz bak hele
saka mı yapıyon gercek mı dost onu gormek amaclı nıyetımız halisOww yeahhh bakiyeyi görmeden kupknda paylaşmiyoruz bak hele
Ciddi dostum şaka değil @siyahbeyaz106 kardeşim verdi onu oynadım sende ver akşama ikinizede ipek 🤣🤣🎁saka mı yapıyon gercek mı dost onu gormek amaclı nıyetımız halis
canlı mac mı aksam kuponumu dost bızım her mac ıcın bı tahmınımız vardır hemen secelım canlıdanCiddi dostum şaka değil @siyahbeyaz106 kardeşim verdi onu oynadım sende ver akşama ikinizede ipek 🤣🤣🎁
Canl bizi bozar akşama futbol kuponu ver sende bakamcanlı mac mı aksam kuponumu dost bızım her mac ıcın bı tahmınımız vardır hemen secelım canlıdan
Yok biraz var bireyler 😅nasıl ruletcısın sen dost yemedın mı daha parayı
basketler benden futbollar @erhanbey22 denCiddi dostum şaka değil @siyahbeyaz106 kardeşim verdi onu oynadım sende ver akşama ikinizede ipek 🤣🤣🎁
basket maçım var kanka 3 adetYok biraz var bireyler 😅
canlı tahmınlerımız vqar dost kabul edersenYok biraz var bireyler 😅
Kanka akşama doğru şuan dükkandayım cikinca halledicem 🤣canlı tahmınlerımız vqar dost kabul edersen
vallahi bırakmayızKanka akşama doğru şuan dükkandayım cikinca halledicem 🤣
Dükkandan cikabilsem 🤣🤣vallahi bırakmayız
aksama daha cok var dost sen gelınce yazarsın madem dostlarınaDükkandan cikabilsem 🤣🤣
Akşama doğru buralarda olalım o zaman 🤣aksama daha cok var dost sen gelınce yazarsın madem dostlarına
Dost s. a nabiyonaksama daha cok var dost sen gelınce yazarsın madem dostlarına
a.s dost nolsun bıraktıgın gıbı sen napıyonDost s. a nabiyon